reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
postanowiłam zaryzykować...
odbiorę młodego ze szkoły i skoczymy na shoping
poza tym mały przed chwila zrobił mega kupe
musiałam go wykąpać,bo całe plecy miał obkichane...
łał a teraz jaki zadowolony leży
śmieje się do mamuni i wydaje dzwięki do karuizelki..
kurcze ktoby pomyślał ze tak się mozna z gó.. cieszyc:-p:-p:-p:cool2:

laseczki...
chciałąbym dzisiaj pojechać do Galerii na zakupy
pokupować Samuelowi jakieś ciuchy na zimę
i tak się zastanawiam czy wziąć Marcelka....
czy wy bierzecie bobaski do Centrów Handlowych:confused:
kurde ja sama nie wiem...
co myslicie:happy2:

Pati my z Hania bylismy juz pare razy w centrum handlowym lub w super markecie
z Milena tez szybko poszlam a to bylo lato wiec niby wiecej zarazkow w powietrzu i bylo ok

ja tam jestem za nie takim chuchaniem dmuchaniem na dziecko tylko bach i jakos Milenie dobrze to wychodzi na zdrowiu :-p
wierze ze z Hania bedzie tak samo

a ja jestem zadowolona z nocki :-)
Hanulka budzila sie co 3-4 godzin na jedzenie!!!! :szok:
ale sie nie ciesze....pewnie to jednorazowy wybryk :-)
zaznacze ze na piersi tak spala :-)

ale mam do sprztania a tak mi sie nie chce :dry:

Dzień dobry!
U nas nocka rewelacyjna, Mikuś poszedł spać o 22 potem spał i spał aż 6 godzin do 4 rano :szok:i to tylko dlatego, że go obudziłam, bo przestraszyłam się że głodny i że może kupa ogromna w pieluszce. Czy jestem przewrażliwiona? :sorry2::confused: Wybudzacie swoje piersiowe dzieci? Moje dziecko ostatnio w nocy budzi się coraz rzadziej, spokojnie przesypia 6 godz a raz nawet jak ja zaspałam to spał 7 godzin :szok:

Pati ja planuję chrzciny dokładnie tak samo jak Ty, choć jeszcze nic nie załatwiłam, mówię sobie: "jeszcze zdążę" :-)
A o wizycie w galerii handlowej też myślę i chyba niedługo wybierzemy się razem.

Ja też nie byłam nacięta, ani nie pękłam i czuję się rewelacyjnie, ale z pierwszym razem poczekam chyba do wizyty u gina :tak:(ale to zabrzmiało:sorry2::confused::-D)

Agnieszka, zdecydowanie panuje baby boom, ale poniedziałek już niedługo, a do tego czasu jeszcze ją podtuczysz i zobaczysz jaką masz dorodna córcię ;-):-)

Jak super! U mnie wszystko się unormowało, piersi mięciutkie pełne mleczka, bez nawału i zastoju, a dziecina w końcu sobie przypomniała do czego służy cysio:-D:-D:-D
Pati kupy to drobna rzecz a cieszy:-)

Dziewczyny pomocy!! Nie mam mleka w cyckach prawie wcale, jeszcze jakies resztki zostaly:szok: Znacie jakis sposob zeby mleczko polecialo? Zaraz chyba pojde do apteki jakies sztuczne kupic, bo juz nie wiem co robic:-(:no:. w dodatku maly mial dzis jakies wzdecie cala noc, wiec prawie nie spalam:no::no:.
Pomóżcie:zawstydzona/y:

malinos cycki zrobily mi sie jak flaki, nie tak jak zwykle gdy byly pelne. Maly sie denerwuje, ssie, ale widac, ze niewiel mu leci, bo tylko czasem przelyka:-(. zasypia na chwilke i zaraz znow sie budzi glodny:no:. Nie wiem co robic:no:

reklama
Dzień dobry
Ja wpadłam tylko na chwilę,mam sporo na głowie i nie mam czasu siedzieć czytac i pisać,przepraszam.
Nie złapałam focha Larvunia;-)Tylko przykro mi sie zrobiło ze moje posty umknęły waszej uwadze,ale ok.
U mnie masakra,jezdze co 2 dni do szpitala,wyciskają mi ropę z rany,wcześniej robiąć pensetą dziury miedzy szwami,pozniej wstrzykują mi 3 strzykamy wody utlenionej zeby zdezynfekowac,ból nie do opisania.Mecze sie strasznie z tą raną,uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie.
Jestem do tego lekko podłamana cała sytuacją,poniewaz mały nie był jeszcze na spacerze,siedzimy w domu jestem uziemiona,przez to wszystko.
Nie moge sobie isc zrobic sama zakupów,musze czekac do wieczora az tata mi cos przywiezie.Wkurzam sie z jestem zależna od kogos,meczy mnie to jak smok,poza tym pieniązki sie kończą,co mnie przygnębia na maxa,zadnego wsparcia od ojca dziecka nie dostałam,wiec nie jest mi łatwo.Nie chce tu pisac o tym i psuć atmosfery.
Pozdrawiam wszystkie Mamy.
Ps.Co złego to nie ja.:tak:

Mamy po cesarce: ile wasza blizna ma cm?
Pytam z ciekawości bo moja ma 12 cm :-) i jest piękna, ładnie mi ją zrobili, dużo ładniej niż po Wiku :-p
Moja ma rekordową długość 24 cm więc super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry