Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochane tez tak macie, ze gdy czas karmienia nadchodzi ( ...w sensie pokarm sie nazbieral) to takie mrowienie w brodawkach czujecieTo normalne?
kochane tez tak macie, ze gdy czas karmienia nadchodzi ( ...w sensie pokarm sie nazbieral) to takie mrowienie w brodawkach czujecieTo normalne?
Jak już Mateusz ma sie obudzic, to cuje wlasnie cos takiego, albo mleko samo zaczyna leciec

Ja tez tak miałam,musialam zmienic suwaczek i teraz jest git.hmmm.... dziwne, wpisalam na suwaczku dobra date urodzin synka a pokazuje mi 3 tygodnieo co choSi??
3 tyg mijaja dopiero jutro
![]()
Ja własnie jutro planuje zabrac go do babci,co prawda nie werandował,ale mysle ze do samochodu w foteliku nic mu sie nie stanie,jak myslicie?Women nie stresuj się. Ja na spacerze z małym jeszcze tez nie byłam bo teraz zimno i nie biore go nawet. Zresztą najpierw werandowanie przy oknie żeby się przyzwyczaił![]()