reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Misia... super!!! Ja też kocham morze:tak::tak::tak: ...spacerki po plazy... no i cosik obilo mi sie o uszy,ze od soboty ma byc coraz cieplej... wiec moze pokapiecie sie w Bałtyku:-):-):-) ...w kazdym razie na pewno odpoczniecie, pospacerujecie i w ogole...:-D:-D:-D ...och, ja tez juz bym chciala pojechac... a tu jeszcze troszke musimy powalczyc z remontem...:-:)-(

reklama
Misia...
hmmm, a tak w ogóle... to ....:szok: Twój drugi urlopik w ostatnim czasie...:rofl2::rofl2: ...nie zebym Ci wyliczala:-D:-D:-D ...ale z tego co kojarze to byliscie we Francji... ...hmmm, fajnie...:-D:-D:-D pamietam, ze jak czytalam o Waszej Francji to palnowalismy w czerwcu nasza Chorwacje (bo tak mial skonczyc sie remont...:wściekła/y:) ...a tu Ty znowu na urlopik... a nasza Chorwacja jeszcze w planach... :szok::szok:

Fajnie, życze udanego urlopu:tak::tak::tak:

Eh....ja też bym chciała na urlopik pojechać, ale muszę poczekać jeszcze przynajmniej z miesiąc... a wtedy może do Grecji :tak:

Anulka, samolotem?
...bo ja tez chcialam (do Tunezji:-):-)), ale moja pani ginekolog poinformowala mnie o ryzyku roznic cisnien w samolocie... niby minimalne, ale zawsze... i dlatego zrezygnowalismy... zostaly wakacje samochodem..:-(

No właśnie między innymi z tego samego powodu nie biorę samolotu. Ale zapewne i tak bym wolała autem, bo jakby nie było to jest wygodniejsze :)
Zwłaszcza że nie chciałabym w Grecji poruszać się autobusami...za dużo opowiadań znajomych słyszałam o umiejętności greckich kierowców :-)

A wy dokąd się wybieracie?

Anulka, samolotem?
...bo ja tez chcialam (do Tunezji:-):-)), ale moja pani ginekolog poinformowala mnie o ryzyku roznic cisnien w samolocie... niby minimalne, ale zawsze... i dlatego zrezygnowalismy... zostaly wakacje samochodem..:-(

Ja lecialam do Grecji w na poczatku 3 miesiaca ciązy,były lekkie mdłości przy lądowaniu a tak bylo ok,ale wiem ze w dalekiej ciazy nie jest wskazane.

A co do greckich kierowców to masakra.Nie dosc ze taxi strasznie drogie:szok:to jeszcze jak oni jezdza....Nie polecam.Po 2 dniach pobytu wzielismy z wyporzyczalni samochody bo inaczej nie dało rady.Ale polecam jak najbardziej piękne Ateny,duzo zwiedzania piekne widoki-POLECAM.:tak:

Właśnie...mi chodziło głównie o to "jak oni jeżdżą" :) Wprawdziie znam to tylko z opowiadań, ale wystarczy :) Zwłaszcza że słyszę to od każdego kto był w tym malowniczym kraju...

Anulka, my wybieramy sie do Chorwacji - od nas ok. 950km, wiec w sumie nie jest az tak daleko...
W Grecji bylam tylko na wyspach - Kreta i Rodos. Zanim weszlo euro bylo jeszcze w miare sensownie z cenami (drachmy), a potem jak polecielismy juz jak bylo euro to szok... ale cos za cos... Grecja ma wyjatkowy klimat... a co do jazdy autem to nie wiem, my poruszalismy sie glownie autobusami - i nie bylo tak zle:-D ...autem i to jeszcze swoim to bez porownania bedzie Wam wygodniej...:-D

Dzień dobry w sobotę z rana:rofl2:
nie mam dzisiaj czasu poczytac co u Was kochane
widziałam jedynie że Larvunia..ma Marcelka w brzuszku..
Gratulacje Kochaniutka

u mnie remont wrze,więc jest co robić
wczoraj byłam ostatni dzień w pracy i mam tydzień urlopu:tak:
mieliśmy nad morze jechać ale ze względu na remont,pozostaje działeczka jedynie
w czwartek idę do lekarza,mam nadzieję że podejrze mojego synusia

pozdrawiam Was bardzo serdecznie mamusie i miłej soboty życzę

P.S
Ja w 7 miesiącu ciąży z Samuelem byłam samolotem na Krecie
lekarz nie widział przeciwwskazań do lotu:elvis:
ja również czułam się dobrze

reklama
Do góry