reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
kajuniu...ja tez jestem gruba:tak:a mam tylko jednego maluszka;-)
o samodzielnym goleniu zapomniałan juz dawno
bo jedyną rzeczą jaką widze jest pępek:-p,
ale nagroda za te utrudnienia juz niebawem Kochana
za "parę" tygodni nasze dzieciaczki wynagrodzą nam wszystkie dolegliwości:-D:-):rofl2:

anulka1979...bardzo dobrze ze poszłaś do gina i wszystko sprawdziłaś:-):tak:
dzidzia robi fikołki,moze mała gimnastyczka albo mały akrobata rośnie:rofl2:
trzyamj się Kochana

larvunia....spij słodko i śnij kolorowo:-):tak:

mamusie dobrej,przespanej nocki życzę:-):rofl2:

no coz , ja moze gruba nie jestem bo wszystko jest po staremu mam tylko okragly brzuszek . jestem teraz w 24 tygdodniu i przytylym do tej pory okolo 7 kg ( ale w sumie to tylko na brzuchu) . to jest dlatego moze bo mam 176 wzrostu i nigdy chuda nie bylam ale gruba tez nigdy wiec musze powiedziec ze do tej pory to wygladam super

Women dolargan to chyba najgorsze mozliwe znieczulenie do porodu. Mialam je przy pierwszym porodzie i wrazenia jak u Pati - strasznie po nim wymiotowalam, dreszcze, odloty - koszmar poprostu a dzialanie przeciwbólowe ZADNE!!! Poza tym z tego co wiem dziala nienajlepiej (otepiajaco) na dzidziusia bo przenika przez łozysko. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
Za to ZZO polecam :-) u mnie baaaardzo przyspiesylo poród w 20 min od podania z 4 cm mialam rozwarcie 10 cm i juz od razu parte :-) Po ok. godzinie i 15 min od podania ZZO moja córeczka była juz na swiecie a polozna wróżyla (bez ZZO) jeszcze ok 6-7 godzin porodu :szok::szok::szok:

Witaj kochana,długo Cie nie było juz sie stęskniłam za Tobą!:-)
Dobrze wiedziec o tym środku,skoro to takie kiepskie zapominam o tym!
Dzis ide na 9.00 do szpitala na kontrole po tej całej amniopunkcji i zobacze wkoncu na zywo wyniki mojego dzidziusia.Dam znac jak wróce wszytsko napisze.
AAAAAAAA i spytam odrazu o ZZO jaki koszt i jak to wygląda.Buzka;-)

Cześć mamcie:-)

wreszcie nie ma upałów:-) ale jestem wściekłą od rana....zły dzień:-)
co do wagi :
przed ciażą 52 wzrost 164
teraz w 25 tyg. 60kg:D 8 kilo na plusie:-) ale wszyscy mi mówią że nie wierzą że tyle przytyłam bo tego nie widać:-) ale gdzieś iść musiało waga nie kłamie:-)

Women czekamy na wieści co u dzidziusia:-)

Women czekam na wieści co u Synusia!!! :-)
Co do wagi to... ja mam 158 cm przed ciążą ważyłam 55kg (o 5 za dużo!!! :-D:zawstydzona/y:) a przez calusieńką ciążę przytyłam 7,5-8 kg. w dniu porodu ważyłam niecałe 63 kg.

witam :-)

pytanie troche z 'innej beczki'
ile juz przytylyscie i w ktorym tygdniu

mirka do tej pory w ciąży przytyło mi się już 18kg :szok:

kajuniu...ja tez jestem gruba:tak:a mam tylko jednego maluszka;-)
o samodzielnym goleniu zapomniałan juz dawno
bo jedyną rzeczą jaką widze jest pępek:-p,
ale nagroda za te utrudnienia juz niebawem Kochana
za "parę" tygodni nasze dzieciaczki wynagrodzą nam wszystkie dolegliwości:-D:-):rofl2:

Pati nooo ja też widzę tylko mój wystający wentyl - pępek :-D
a na moje maluszki czekam z niecierpliwością :rofl2: ale dadzą mi czadu :-D

kiedy misia wraca z nad morza :confused:

anineczka, Motylinek, malinois, Ladina i pozostałe kobity zgłoście się :-p

A wiec dziewczyny
Wynik badania kariotypu płodu-zapis odpowiada prawidłowemu kariotypowi męskiemu
Wynik badania biochemicznego płynu owodniowego-nie stwierdzono obecnosci patologicznego prążka
Takze wyniki są dobre,lecz pani dr, mówila ze nie wyklucza to faktu ze trzeba obserwowac dzidzie i ze nie bedzie powiklań takze teraz 31 ide na echo serduszka.
A o ZZO zapomnialam z tego wszytskiego spytać.

reklama
Do góry