reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

oj ja tez nie lubie prasowania a czeka juz spora kupka:tak:
Joli zazdroszcze ci tych obiadkow,jacodziennie kombinuje jak tu sie wyrobic:happy2:

sabina_p moje malenstwo tez ma czasem czkawke:-p fajne uczucie, szkoda mi jej wtedy ale wiem ze to dla niej dobre cwiczenie:tak: wiec niech czka ile sil ma:rofl2::rofl2:

reklama
Ja juz po obiedzie;-) Nalesniki jednak byly, pewnie sie mezus nie najadl :-p

Ines
fajne fotki i ta Twoja mala taka pyzka sliczna:tak:

Joli
zazdroszcze abonamentu:tak: Ja tez jestem straszny leniuch, bardzo ciezko mi sie zmblilizowac, a teraz jak jestem w ciazy to juz wogole, bo mam pretekst:-p

Lilka
ja ostatnio mam alergie na gosci, bo juz domek mam lekko zapuszczony i mi wstyd jak ktos ma przyjsc...

sabina
moja Viki tez miala czkawke w brzuchu i to prawie codziennie. Moja mama nie moga uwierzyc, ze ja czuje cos takiego, ale przakonala sie, ze sobie nic nie ubzduralam, bo jak mala sie urodzila to czkawka jej nie opuscila. Miala bardzo czesto jak byla malutka:tak:

Lilka
napisze Ci tu, zeby juz w galerii nie robic balaganu;-) Odnosnie odpieluchowania:
Moja tez nie komunikowala wogole :no: , jak pytalam czy chce siku to zawsze bylo : nein! Balam sie, ze sie nie nauczy, bo Viki bardzo malo mowi jak na swoj wiek, wiec z komunikowaniem potrzeb tez cienko. W koncu stwierdzilam , ze koniec, nie nalozylam pieluchy no i siku dwa razy na podloge:-) Za ktoryms razem pytam: chcesz siku, oczywiscie, odpowiedz , ze nie:crazy: No i prawie w tej samej chwili na dywan... Wiec mi to troche podnioslo cisnienie, nakrzyczalam na nia i od tamtej pory nauczyla sie mowic, komunikowac i spac bez pieluchy:szok:

hej

nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? ja Was sobie podczytuje co jakiś czas, ale weny i siły na pisanie brak

pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuchatki!

Witam sie i na tym watku! Dzisiaj bylam z malym na ostatnich szczepieniach i jest troszke marudny! POza tym cos nam w autku zaczelo smierdziec i mezus musial to sprawdzic! Teraz sobi espia moje kochane chlopczyki a ja pisze do was!

Co do czkawki to moj jeszcz enie ma ale wiem ze na 100% sie zacznie! Musze powiedziec ze tez lubilam to uczucie!

Pati gratuluje zakuipnego wozeczka! Mysle ze bedziesz tak samo zadowolona jak ja!

Co do gotowania to ja gotuje ale nie wysilam sie za bardzo! Robie same nieskomplikowane potrawy i dlatego tez nie dziele sie przepisami bo to wstyd! hihihi

Wiecie co nie ukrywam, ze tez bym chetnie Wasze foteczki podejrzala:tak::-pMisie widywalam w pierwszej ciazy jak pieknie wygladala :-) :tak:Wtedy watek z fotkami był otwarty ;-) No dobra nie mam uzasadnienia zadnego zeby Was podgladac :-) :-p;-)
Na pewno sliczne z Was mamusie :tak:
Buziaki dla brzusiów!

Ines kochana specjalnie dla Ciebie, fotki sprzed kilku dni:
misia5.jpg
misia1.jpg

Słodziutka Twoja córeczka :tak:

misia..super fotki

Fuczak...zapraszamy do nas

ja właśnie od gina wróciłam
synusia mojego widziałam caluśkiego
bużkę,nosek,oczka i akurat tak śmiesznie ustami ruszał:-D
zdrowiutki jest i duży
ma 34 cm (od czubka głowy do kości ogonowej)
waży 1,670 kg i ma stópkę o dł.6,5cm
wyniki w sumie nie złe ale hemoglobina niska i doktor zapisał żelazo
do kontroli za miesiąc:-)

Misia DZIEKUJE!!! :-) Bardzo miło Cię zobaczyć!Tak jak w pierwszej ciąży tak i teraz wyglądasz prześlicznie. A z przodu w tym sweterku w paski to w ogóle nie widać że w ciąży jesteś :-) Zgrabniutka i śliczniutka jestes :-) Zresztą Wikuś też jest małym przystojniakiem :tak:Ale jak ktoś ma tak ładnych rodziców to nie może być inaczej ;-):tak:

Pati duży ten Twój Synuś :-) Super że wszystko dobrze :-) A Samuelek się duży urodził?

reklama
Do góry