albo mam tylko takie wrazenie, albo mi sie tylko wydaje, ale misia cos coraz rzadziej sie udziela na forum. Larvunia do misi- hallo tu ziemia ;-):-)
Larvuniu jestes boska!

;-);-);-)
no niestety nie miałam internetu w Polanicy choc na konsylium wzięłam laptopa
Co do żarcia to zrób sobie pulpeciki - gotowane na wodzie z mięsa mielonego, albo wrzuć przyprawioną pierś kurczaka do piekarnika można zawinąć w folię do pieczenia żeby nie wyschła na wiór ;-) Można potem takie miesko pokroic w kosteczkę i wcinac z ryzem i warzywkami (marchewka, groszek) albo weź kurczaka z rosołu i go obierz z mięska i zrób w sosiku, mozna to jeść z kopytkami albo ziemniaczkami albo kaszą jęczmienną. E tam ser mozna jeść, niby czemu nie?

Przecież w serze cukru nie ma. Poza tym bez przesady, tłuszcz też jest potrzebny, także jak zjesz troszkę tłustego mięska to nic się nie stanie. Najważniejsze to nie żreć słodyczy i cukru i słodzonych napoi.
Doczytałam tez o
Lilce - kurcze kochana może jednak wrócisz do PL żeby urodzić, jak takie jajca z tą opieką i ubezpieczeniem w tej Norwegii
Women ten wózeczek fajniutki, ale jakoś dla mnie ta proporcja małych kółek z przodu do duzych z tyłu jakoś nie pasuje...

coś mi w nim wizualnie nie gra. Mogłabyś miec problem z podjechaniem na wysoki krawężnik...
Myśmy becikowe dostali po miesiącu od złożenia papierków na becikowe.
Sabina ja musze robic od początku ciąży co 3 tyg badanie moczu, ale wiem że pod koniec ciąży to się sprawdza czy nie ma białka w moczu - wczesne wykrycie zatrucia ciążowego. Hehe Sabina widzę że Cię roznosi

moje fugi ? hmmm jaki one mają kolor?
Kajuniu wrzucaj fotkę fryzurki! Ja też się pochwalę :-) Super te Twoje dzieciaczki! Kawał chłopa jeden i drugi!
Sylwia wiem o czym mówisz z tym malym terrorystą w brzuchu