Beata34
Fanka BB :)
co z tym suwakiem chyba przez luty 29 dni bo my jutro mamy aż 4 miesiące i nie wiem jak to zmienić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

kurde gardełko mnie coś boli buuu...
dzien doberek
no dziewczyny nie popisalyscie sie, nie mam co czytac
a tak powaznie to Ladina ja bym byla zadowolona jakby ktos za mnie przychodzil sprzatac :-):-)
sabina moze Kacperek marudny bo chce wiecej marcheweczki a nie te mleczko caly czasja wczoraj lalam ze smiechu z mojego jak sie patrzyl na tatusia co on je
dziewczyny zyjace w angli mam pytanko...
korzystala ktoras z was z takiej przyjemnosci jak czyszczenie dywanow??
bo interesuje mnie czy po czyszczeniu jest mokry no i ile taka przyjemnosc kosztuje.
:-)
Ladina to wez sobie pomoc do dzieci
ja bym tak wolala,nie do sprzatania moich brudow tylko do opieki nad dziecmi
niech babka idzie na spacer juz masz chatke wolna i dzialasz:-)

a moj kochany synek ma dzis 3 miechy :-):-) a od wczoraj juz ssie kciuka :-):-)
Lilka o zapomnialam o prasowaniu......tez nie cierpie,
ostatnio moj facet sie ze mnie smial jak ja chodze w takiej pogniecionej koszulce...wlasciwie to jego zalozylylamwygladala jakby ktos z gardla wyjal
ale jak usyfie i zapoce i nast, dnia laduje w pralce to mi sie nieche takich rzeczy prasowac, co innego rzeczy wyjsciowe :-):-) to czasami 20 min potrafie prasowac 1 koszule
ja tez niecierpie prasować!!!!!!!!!wszystko moge w domku robić ale jak mam prasowac to masakra.............
a wiecie co zaraz mnie tu pewnie wszystkie wysmiejecie itphihih
gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)
a ja uwieeelllbbiiiaaam to swiństwo:-) hihihih

nie powinnas sie martwic jutro samo wskoczy (tak mi sie wydajeco z tym suwakiem chyba przez luty 29 dni bo my jutro mamy aż 4 miesiące i nie wiem jak to zmienić?
)Powinno sie samo zmienicco z tym suwakiem chyba przez luty 29 dni bo my jutro mamy aż 4 miesiące i nie wiem jak to zmienić?

najlepszego dla Davidka Wisienko:-) następny trzymiesięczniak;-) ale czas leci:-)
:-)
ja tez ....Dołączam się do życzeń dla Davidka:-)
Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.
Wisienka, niech mama spróbuje. Ja nawet jak leki dla psów kupuję, to idę do zwykłego lekarza po recepty i kupuję ze zniżką;-)anineczka ale w PL tez jest na recepte. Ja nie wiem czy jakby moja mama poszla i poprosila doktora to by dalwiem ze wczoraj wyslala mi paczke to kupila jakis specyfik multiwitaminowy, z tranem rekina i zaw. D3 to mam nadzieje ze jak bede to pic to troche przejdzie do mojego mleczka.
moze ktoras z was ma na zbyciu troche D3?? :-):-)
![]()
Witam znowu
Na szczęście Amanda nie ma kreczua co do asymetrii to pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna (przez to że była w brzusiu trochę ją ciasnota pokrzywiła
) często występuję u dzieci i trwa do 3 miesiąca życia i powinna samoistnie ustąpić ale Amanda ma już trochę ponad 3 to kazał mi się zgłosić za dwa miesiące znowu na badanie
Poza tym dała mi skierowanie na usg ciemiączkaCzy któraś z Was była z dzidzią na takim usg ?
Jestem happy że jednak moje obawy się nie sprawdziłyale lepiej dmuchać na zimne :-)
gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)

ale jak sie dowiedzialam z czego to sie robi to od tej pory nie ruszam...tak samo kaszanki
bleeeja lubilam prasowac...ale teraz to mi sie odwidzialo, wszystko przez ten kregoslup po ciazy, normalnie jestem riuna
![]()
no ja niestety nie zamawialam takiej uslugi :-( a ze nic nie naskrobane bo za wczesnie dzisiaj weszlas na bb
:-) wydaje mi sie ze przez pogode, jak jasno za oknem to szybciej sie budzi Wisienko podpowiem Ci tylko tyle,ze dywany nie sa fest mokre.Tak leciutko wilgotne.
O ile fachowcy maja dobra maszyne. Moj maz sie tym kiedys zajmowal....w sumie jego pracownicy.Ceny Ci nie podam bo po 1: to irlandia a po 2: zalezy ile tych dywanow masz w domku![]()
Matko a co ma cytoogia do sałego partnera? Uzasadnił to jakoś?
Wisienka, niech mama spróbuje. Ja nawet jak leki dla psów kupuję, to idę do zwykłego lekarza po recepty i kupuję ze zniżką;-)
nie moge sie z nia dogadac
rozmawilam z nia w sobote to mowila ze ma dla malego zestaw wit, gdzie jest omega 3 i wit. D3, wczoraj sie okazalo ze ten zestaw wit, to dla mnie i to jest tylko omega 3, bez wit. d3 ale i tak tego nie kupila bo zamowila,ale nie ma w aptece.