E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
Pochwalę sie ze moje dziecko dzis sie pierwszy raz zaśmiało w głos,jestem bardzo szczesliwa cieszylam sie jak dziecko.
larvunia to ladnie juz wazy, jak zaczniesz wprowadzac obiadki to niedlugo dogoni pati Marcelkaa wiecie ze moj Babelek ma juz 7 kg?!![]()
Witam po ciężkiej nocce
Dzisiejsza noc była chyba najgorsza :--
-(
Kacper po Basenie był zmęczony poszedł spać o 21:30 usna szybciuteńko.
Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
Oj bidulko,wspolczuje :-(Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele![]()
Przesledzilam te komentarzeJa tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
beata slicznie mala trzyma glowke:-)super ze juz jest okAluśka wiesz pisałam wcześniej że u nas też była asymetria i nawet już tak się zmartwiłam że jak Ola miała 3 miesiące i 1 tydzień to słabo podnosiła mi głowę i jak trzymałam ją na rękach to była jeszcze taka chwiejna a tera super unosi główkę i nie chodzimy tak jak Kathe na rehabilitację bo mi neurolog powiedział że szkoda małej dawać a jakby w ciągu 6 tyg. nie było poprawy to wtedy da nam skierowanie.Różnica jest kolosalna
![]()
![]()
ale i tak na kontrol pójdę bo lepiej niech ją oglądnie specjalista
przewaznie robi sie USG w wyjatkowych przypadkach , ja mialam cukrzyce w ciazy wiec zakwalifikowalam sie do sprawdzenia czy wszystko okDzięki Biraa co do usg przezciemiączkowego to Kathhe, Kunda i Beata pisały mi że to nic takiego
jak normalne usg tyle że jeździ się po główce takim urządzeniem i jest od razu wynik
ale nie wiem czy to się robi każdemu dziecku czy tylko wyjątkowych przypadkach
![]()
larvunia a jaki masz laktator?ja mam z aventu i jest spoko , no i rzeczywiscie dziwna ta lekarka, mysle ze troche za wczesnie te obiadkiacha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
elbra bidulko , nie martw sie , zawsze po dniach pechowych przychodza szczesliweKuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele![]()
women wspolczuje takiego rzepaJa tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!