reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Hej,

Women
ciesze sie bardzo , ze aie wyjasnilo:tak:
Swoja droga Polska to dziwny kraj: wszystkie ciaze sa zagrozone, co drugie dziecko ma skaze bialkowa, co trzecie obnizone lub zwiekszone napiecie miesniowe.. tylko wziasc kija i rozgonic tych lekarzy.

reklama
Dobranoc Liluś
Powodzenia przy załatwianiu

A co jutro w szpitalu bedziesz robiła?

helo:-)

Women jedziemy potwierdzic ciaze :-) no ja mam nadzieje ze jak tam wpadne ze mnie przyjma...bede sciemnac ze mam bole podbrzusza:-p:-p
wymusze to usg heheee
trzymajcie kciuki

Kucia witaj po przerwie

Women świetnie, że z Doriankiem wszytsko w porządku. A co do lekarzay to szkoda jużnawet gadać...masakra !

Sabina ty jeszcze nie spisz o tej porze :confused::szok::-D
elbra o kurcze wspolczuje przezyc z porodowki, to musialy byc straszne chwile :shocked2:

Były straszne zwłaszcza jak się po 15 godzinach rodzenia słyszy, że dziecku coś się dzieje:-( Ale mam to za soba mam zdorwiutkiego synka i już zapominam o tamtych przeżyciach:tak:

dzien dobry;-)

GUSTAWKU I VINCENCIE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ... DUZO USMIECHU NA TWARZYCZKACH, CIEPELKA I MILOSCI, PYSZNEGO MLECZKA I KOLOROWYCH ZABAWECZEK

Dołanczam do życzonek:-)

Dziekujemy serdecznie za zyczonka!!!

Elbra
tez dlugo rodzilam i tez mialam nieciekawy moment, kiedy jednemu z maluchow zaczelo tetno spadac, wpadlo wtedy kilku lekarzy i kazdy mnie szarpal w inna strone nie wiedzialam o co chodzi, od razu jakis zastrzyk dostalam po ktorym zaczelo mnie trzasc- i juz sama nie wiedzialam czy to z nerwow czy od zastrzyku. Naszczescie zaraz tetno sie unormowalo, poglaskali mnie i wyszli a ja zostalam z klucha w gardle i pytaniem czy nie lepiej moze jednak zdecydowac sie na cesarka:baffled: No ale tak jak piszesz wszystko sie pozniej zapomina jak final jest szczesliwy:tak:

reklama
Do góry