Beata34
Fanka BB :)
A ja znowu mam luzik z gotowaniem babcia nas zaprosiła na pierożki mniam mniam
Tylko czy maruda moja nam pozwoli zjeść?
Tylko czy maruda moja nam pozwoli zjeść?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dla siostrycześć :-)
Wszystkiego co najlepsze z okazji DniaKobiet
wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r![]()
piękne życzenia pozwolisz Lilka że się podłączę
Trzeba sobie kawkę strzelić
Ide sobie 2ga kawke walnac.
beata stuk puk kawusia ;-)
Larvuniu stuk puk ja też właśnie 2 kawkę sobie zaparzyłam bo zaraz zapałki w oczy będę sobie musiała wsadzić![]()
Beatko, Larvuniu u nas tez nocka do dupy... Oskar budzil sie co chwile - jadl, plakusial... i tak cala noc... och, pewnie szczepionka + bol dziaselek ...moj maluszek
:-) ja rok temu zrobilam kolo 12.00 test i wyszedl pozytywny :-)
wogole moje dzieci sa swietowe
test z Milenka zrobilam 11 listopada :-)
test z Hania 8 marca:-)
a test teraz z .?. 14 lutego :-)
hihihihihiii
Kajuniu gratulacje dla Twojej siostry!!!!!
Dzien doberek
Wisienko, juz faktycznie coraz mniej mam karmiacych samym cycem... wiem, ze poza nami jest Kathe, Bira, Jolie, Aluska, Misia i Jagoda... chyba, ze o ktorejs zapomnialam..![]()
ja pol na polod 8.00 do 15.00 butla (albo herbatka, albo mleko, albo zupka, albo soczek) a reszte dnia cycol
No a w weekendy tylko cycol.