reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
cześć :-)

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet :tak::tak::tak:

wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:

Kochane kobietki!
W dniu naszego święta życzę każdej z nas wielkiej miłości,
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów
!

cześć :-)

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia :tak:Kobiet :tak::tak::tak:

wpadłam się pochwalić, że moja starsza siostra jest w ciąży :-):-):-) termin ma na 16 listopada 2008r :tak:
Gratulacje dla siostry:tak:

Kochane kobietki!
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów !
piękne życzenia pozwolisz Lilka że się podłączę

Ja już lecę do wieczorka
Miłego dnia:tak:

Kochane kobietki!
prawdziwej przyjaźni,spełnienia marzeń i realizacji swoich planów
!

czołem Foremeczki!
Pozwól Liluś że podepnę się pod te piękne życzonka!!!
Bądżcie słoneczne moje Drogie:-):-):-)

:-) ja rok temu zrobilam kolo 12.00 test i wyszedl pozytywny :-)

wogole moje dzieci sa swietowe :-D
test z Milenka zrobilam 11 listopada :-)
test z Hania 8 marca:-)
a test teraz z .?. 14 lutego :-)

hihihihihiii

Kajuniu gratulacje dla Twojej siostry!!!!!

Dzien dobry

Wszystkiego Najlepszego w Dniu naszego Swieta

Trzeba sobie kawkę strzelić

Ide sobie 2ga kawke walnac.
beata stuk puk kawusia ;-)

Larvuniu stuk puk ja też właśnie 2 kawkę sobie zaparzyłam bo zaraz zapałki w oczy będę sobie musiała wsadzić:-D

Beatko, Larvuniu u nas tez nocka do dupy... Oskar budzil sie co chwile - jadl, plakusial... i tak cala noc... och, pewnie szczepionka + bol dziaselek ...moj maluszek

widze ze nie tylko ja zle spalam :-D:-D:-D wlasnie pije 1 kawe od czasu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :-) niby obiecalam sobie ze nie bede, ale nie wyrobie, taka jestem padnieta. Dav zaczal plakac przed chwila a do mnie to nawet nie dociera bo taka zmeczona jestem :baffled: dobrze ze tatus dzis w domu.

Anulka u nas tez te zabki :baffled: maly juz od srody budzi mi sie w nocy co godzine-dwie, wierci, placze i tak caly czas, juz widze ze zabek jest bardzo wysoko, ale jeszcze sie nie przebil, kiedy to sie skonczy ?? padam :nerd:

:-) ja rok temu zrobilam kolo 12.00 test i wyszedl pozytywny :-)

wogole moje dzieci sa swietowe :-D
test z Milenka zrobilam 11 listopada :-)
test z Hania 8 marca:-)
a test teraz z .?. 14 lutego :-)

hihihihihiii

Kajuniu gratulacje dla Twojej siostry!!!!!

Kajuniu rowniez gratulacje dla Twojej siostry !!!

Lilka ja tez robilam test 8.03 ale wyszedl negatywny :-:)-( ale powtorzylam rowno za tydzien 15.03 nio i juz wiedzialam ze moje zycie ulegnie zmianie na zawsze :-):-) :-D:-D nigdy nie zapomne jaka bylam wtedy szczesliwa :-):-):-)
a ty to rzeczywiscie masz tymi dzieciaczkami i testami fajnie :-D:-D

Dzien doberek:tak::tak:

Wisienko, juz faktycznie coraz mniej mam karmiacych samym cycem... wiem, ze poza nami jest Kathe, Bira, Jolie, Aluska, Misia i Jagoda... chyba, ze o ktorejs zapomnialam..:baffled:

ja pol na pol :sorry2: od 8.00 do 15.00 butla (albo herbatka, albo mleko, albo zupka, albo soczek) a reszte dnia cycol :tak: No a w weekendy tylko cycol.

na spacerek dzis chcialam isc, ale do d.py pogoda :dry:
a Wy kochane jakie plany na dzis i jutro? Moj mezus zapracowany, wiec ja sama z marcelitkiem :sorry2:

reklama
Do góry