reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

na spacerek dzis chcialam isc, ale do d.py pogoda :dry:
a Wy kochane jakie plany na dzis i jutro? Moj mezus zapracowany, wiec ja sama z marcelitkiem :sorry2:

ja tez ugrzezlam w domu, moj facet od rana robi porzadki w papierach, bo szuka prawa jazdy i nigdzie nie moze znalezc :wściekła/y:
a za kolo godzinke wychodzimy do jego rodzicow jak co weekend :-)
a jutro zakupy :-):-)

reklama
dzien dobry
mamy dzis leniwy dzien , pogoda do du....
maly wlasnie ma 2 drzemke , ja sie wykapalam i umylam wlosy
wieczorem przychodzi tesiowa na kolacje ... zrobie grila ( elektryczny na stole ...troche kurczaka, cukinia, papryka i takie tam ) nichce mi sie noc gotowac:-(
wczoraj zato zrbilam pysznego lososia w sosie szampanskim :-)

dzis ustalilismy z mezem ze jedziemy na dlugi weekend majowy do polski ... ciekaw jak bedzie wygladala podroz z maluchem samochodem z wiednia do olsztyna
prawdopodobnie pojedziemy w nocy... w tedy maly spi i jest mniej karmienia powinno byc ok w koncu bedzie mial juz 5mcy .... a pierwszy podroz do polski co prawda samolotem mial w wieku 3 tyg.

larvunia ... super ze jakos ci idzie w pracy ... a i ja tez nic nie robie z siusiakiem malego

Witam wszystkie

Dawno nie odzywałam się i nie męczyłam Was pytaniami:-)więc trzeba nadrobić.....
Widziałam, że wspominałyście o karmieniu piersią ja niestety od chyba póltora tygodnia przeszłam tylko na butle:-(nie z własnego wyboru ale dosłownie z dnia na dzień straciłam zupełnie pokarm......

Mam pytanie mamusie listopadowe jak jest z Waszymi kilogramami?????Jakiś czas temu poruszylam to ale była cisza chyba nie chciałyście rozmawiać ze mną:blink:hahah
Czy macie jeszcze nadprogramowe kilogramy po urodzeniu szkraba????
Ja borykam się jeszcze z dyszką ale jakoś słabo idzie może macie jakieś swoje sprawdzone i skuteczne sposoby???U mnie do tego celulit jest.....:angry:nie musze mówić jak to wygląda........

POZDRAWIAM
KARINA

Załączniki

• DSC00131.JPG
    DSC00131.JPG
    536 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00139.JPG
    DSC00139.JPG
    450 KB · Wyświetleń: 30
hej laski
nie poczytam bo nie mam czasu
maly bardzo chory gorzej niz wczoraj
niedawno wrocilam z nim ze szpitala
wymiotuje,biegunka,brak apetytu i do tego kaszel i katar
przepiali tabletki i smekte dodatkowo
zadnych desero,obiadkow i soczkow,tylko melko kaszka i herbatki

dziewczyny jeszcze nigdy sie tak nie wytraszylam
jak maly wymiotowal zrobil sie az czerwony jak by sie dusil
w nocyoka nie zmruże bede sie bała ze cos mu sie stanie
teraz go wykapalam i spi ale nawet przez sen steka
boje sie zeby sie nie odwodnił,bo nie chce pic melka ani herbatek

w miare mozliwosci bede pisała
pozdrawiam i trzymajcie kciuki za Dorianka

dorianku kochanie nasze zdrowiej nam tu szybciutko. Ciotunie sie martwia....
SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA....
women wspolczuje

reklama
karina ja tez mam +10 wiecej niz przed dzidziusiem. I tez nie mam jak sie tych kg pozbyc :sorry2:

Czyli nie jestem sama w zmaganiu się z kilogramami kurcze żeby one tak fajnie schodziły jak i przyszły:-D
U mnie w sumie 14 kg poleciało ale wiadomo to była ciąża teraz ta 10 to tłuszczyk:sorry2:
Stosowałam krem Vichy ale nic nie daje jak umnie teraz kupiłam produkty z firmy Ziaja i zobaczymy czy cos da......No i oprócz tego kupiłam sobie masażer i staram się robic codziennie chciaż brzuszki.

POZDRAWIAM
KARINA

Do góry