Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ladina oj trzymamy kciuki za szybki powrót do domciuDziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
Gucio jest w szpitalu, ma zapalenie pecherza moczowego.Ma zostac min. 2 dni:-(
Trzymajcie kciuki zeby nic powaznego z tego nie wyniklo:--
-(
Pojawie sie jak tylko bede mogla.
Sabinko ach ten Kacperek to dał pospaćdzień dobry..
Beatko ja jestem już:-) hihi Kapik nas dziś zaskoczył i spał do 7;-)

Joli ja nie oglądam tańca z gwiazdami ale własnie specjalnie dla Pudziana dzis własnie chcę zobaczyć:-)
Po jego tańcu od razu wyłączyliśmy TVN i mąż puścił The Cosby Show - pamiętacie ten serial?Wisienka gdyby nie on to chyba czasem pod prysznic bym chodziła nocą a tak on się z nią bawi.A czy kocha siostrę to jeszcze nie wiem napewno traktuje ją trochę jak intruza przy mnie nie jest już zazdrosny o nią ale jak jest ktoś u nas albo my jesteśmy to bywa zazdrosny. Jak byłam z Olą u neurologa to prosiłam Michała o to aby grzecznie gdzieś z boczku usiadł i nie przeszkadzał jak lekarka ędzie ją badała więc sobie stał pod ścianą.Lekarka kazała mu podejść i narysować mamę.Michał narysował tatę, siebie, i mnie.Pani pyta o poszczególne osoby i zapytała o Olę a on że Ola jest u mamy w brzuszku.Wniosek prosty może nie jest jeszcze gotowy wtedy zrobiło mi się bardzo przykro i staram się jeszcze więcej się nim zajmować nawet więcej niż Olą.Mam nadzieję że będzie dobrze jednak 5 lat różnicy wiekowo mają.
zadko!! i kto by pomyslal ze zagranica tak bedzie
czlowiek nie ma czasu za niczym tesknic,bo non stop praca (dom,dzieci) albo goscie
dzisiaj jak mielismy naszych znajomych i potem rodzinke to w miedzy czasie inni znajomi dzwonili ze wpadna
wczoraj tak samo...jestesmy w meiscie na zakupach i spacerku i telefon
akurat jednym pasowalo przyjechac i zadzwonili....
czsami sie zastanawiam czy ci ludzie nie maja wyobrazni bo ja nie cierpie nie zapowiedzianych wizyt i takich ''zaraz bede''![]()
Dziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
-(
dzień dobry..
Beatko ja jestem już:-) hihi Kapik nas dziś zaskoczył i spał do 7;-)
Ladinko o jejkkuuu ucałuj Gucia mocno za niego trzymamy kciuki:-)
Pewnie wczorajszy dzień Go wykończył. A ostatnio w nocy potrafił budzić się co godzinę na jedzenie, a dziś budził się tak, jak kiedyś, tylko 2 razy.

wiecie cos o tym ??? 

-(
Sabinko ach ten Kacperek to dał pospać![]()

smial sie w niebloglosy 

). Od wczoraj Kapselek wali takie serie podnoszenia sie do pozycji siedzącej że szok 
. Wcześniej zdarzało mu sie to sporadycznie a teraz normalnie prawie sam podnosi głowę bez pomocy naszych rąk hihi silne chłopisko z niego.
.Dziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
-(