reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry...

u nas nocka jako tako... wstalismy o 8.30, najgorszy byl wieczor... te ciagle wybudenia...

Asix... fiu, fiu po 4-tej a ty na kompie:baffled::baffled: hmmm, nie wiem jak to z tym jedzeniem w nocy... Oskar budzi mi sie w sumie raz czasem dwa... kolo 3-4- daje cyca... i spi...

Anineczko... no wlasnie mleko od krowy - samo zdrowie:-D:-D:-D

reklama
Helou laseczki ale rozpisałyście sie:-) spróbuje cos ponadrabiać:-)/...

TEMAT MLEKO: ja nie pije, Dawid też nie:-) Kapik tez pił nie będzie i nie tylko do 3 roku życia:-) ja go zmuszać nie będę napewno....niecierpie mleka...u nas mleko jest tylko używane do kawy:-) no i oczywiscie jako dodatek do dań itp:-) to wtedy kapik też używa:-)

Asix ojejku współczuje nocek..i nei wiem co poradzić kochana:-( bo mój młody już daaawwnno nie je...:-(
Anineczka jak sie wycieczka udała:-) ? napewno super:-)
Elka hmmm podwójna 4:-) fajnei to brzmi:-)
ale wam zazdroszczę bezobjawowego ząbkowania...u nas niestety jest jak najbardziej objawowe:-):-)
Anulka zdróeczka dla Oskarka oby już dziś było lepiej:-)
Kasiu (Bira)- też mi sie nei chce pisać po nicku;-) chyba że musze to będe:-) super że wypad udany na baseny:-) Ini daje jaja :-) z tym nockiem rozwaliła:-) heheheh skubana mała:-)
Anulek Anineczek Larvuniek hihi za dużo Anek u nas!
Larvunia oby Marcelkowi szybko zabki wyszŁY...:-)
Women my mamy nocki taki zwykły grający;-) kosztował chyba 16 PLN;-)
Kilolek to łądnie kubus poszalał z ząbkami:-) wow...
Beatko no to pięknie Oleńka szaleje z nocnikiem hihi one by sie z Ingą nadały razem:-) i jeszcze Kapik powinien do nich dołączyć czasami:-) ostatnio wymalował mi drzwi!!! ale mam arcydzieło:-) hehe całe szczęście zmywalnymi pisakami;-) hihi
Liluś super że zakupy Ikeowe:-) udane...ale Ci zazdroszczę takeigo wypadu:-) ja musze do krakowa do ikei jechać buuu:(

narazei tyle...nadrobie potem reszte:-)
mam kupe roboty w pracy i w domu neistety....

Elbra... Kochana... bo odebralam to wczoraj jako zlosliwe...:baffled:

i dlatego napisalam, ze sie nasmiewasz, ze karmimy dzieci mlekiem modyfikowanym, dajemy sloiczki... i uwazam, ze powinno sie oszczedzac na czyms innym a nie na mleku dla dziecka.
Pamietasz moze burzliwy - lecialy gromy - temat jak chyba Kajunia pisala, ze bedzie karmic swoje dzieci po urodzeniu mlekiem krowim... a Misia napisala, ze mleko krowie jest dla cielakow a nie dla dzieciakow:sorry2:

ale ok, koncze temat...

dzień doberek:tak:

Miałam z rana doła po wczorajszym przepłakanym dniu ale już mi prawie przeszło:confused:
a wszystko dzięki starej torbie ehh:no:

Ze zdrówkiem u nas jako tako :confused: Amandziucha czuję sie dobrze tylko mnie coś katarzysko złapało:baffled:

Jagoda gratulacje zdania sesji:tak::tak::tak:
zdróweczka dla Blaneczki:confused: jak się dziś czuje?:confused:
Kilolek współczuje rodzicom ego 3 letniego dziecka:-:)-:)-(
Jak tam Kubuś byłaś u lekarza:confused:
może faktycznie to rumień skoro jest u Was epidemia:confused:
Beata brawa dla Oleńki za jedną popołudniową drzemkę :tak::tak::tak::tak:
Ela nie daj sie choróbsku:confused::tak:;-)
Larvuniu fajnie że spacerek po lesie udany:-):tak:;-)
Bira daj znać po basenie:tak::tak:

Liluś gratuluję straty 5 kg:tak::tak::tak: fajnie że zakupki w Ikei udane miałaś i mebelki dzieciaczkom kupiłaś:tak::tak::tak:
Super że bierzesz udział w konkursie:tak::tak: trzymam kciuki żebyś była na pierwszym miejscu:tak::tak:;-)
Anulka zdrówka dla Oskareczka:tak::tak:
Anineczka dobrze że już udało Ci się uporządkować mieszkanko:tak::tak: no to kiedy na zakupy się wybierasz po ubranka dla Antka;-):-)
To musi uroczo wyglądać jak Matti prosi o buziaka:-D:-D:tak::tak:

Elka my się jeszcze 4 nie doczekaliśmy:dry:
Women co do nocnika to ja też mam ten z kaczuchą:tak::tak:
no ale Amanda ma humorki raz się grzecznie załatwia a raz nie :baffled: i według mnie to raczej nie chodzi o rodzaj nocnika:dry::blink:
Sabinka gratulację dla Kapika za 11 ząbków:tak::-D:-D:tak:
Beata jak tam po pracy :confused:dałaś sobie rade bez stażystki:sorry2:;-)

Co do mleka to my na razie lecimy na modyfikowanym :sorry2:
a co do mleka krowiego( nie sklepowego tylko od prawdziwej łaciatej krowy:blink:) to bratowej córa dostaje takowe od drugiego miesiąca życia i nic jej nie jest:sorry2:
więc to cy podawać czy nie to decyzja każdej mamy:tak::tak::tak:

Anulka wcale długo nie karmisz moja siorka karmiła piersią synka 2lata i prawie 2 miesiące :tak::tak::tak:
a ja drugie dziecko będę karmić do 3 roku życia a co:tak:;-):-p no chyba że będzie mnie gryzło:baffled:
Asix możesz zacząć podawać wodę :sorry2: pierwszej nocki być może będzie sie złości że nie dostał amciu ale później powinien się przyzwyczaić:tak::tak:
Moja się przyzwyczila ale nadal się budzi:confused::baffled: no ale ostatnio było święto i przespała ją całą no ale ale wczoraj nadrobiła i chyba z 4 razy budziła:baffled::dry:

Co do siusiaczka to z wiadomych przyczyn niestety nie pomogę:sorry2:

część dziewczyny dawno mne tu nie było oj daaawno
potrzebuje pomocy!!!!!!

mój mały jest taki nieznośny ,strasznie sie złości .
wszystko by chciał, a jak nie to krzyk:szok: jest strasznie :wściekła/y: ryyyyczy jak nie wiem co
o byle co . ja juz nie wiem co robić .czy to mu minie?
prosze napiszcie moze u was tez tak jest a może było?
co radzicie?

reklama
kjkwilk to chyba normalne.Mój młody też czasem pokazuje różki.
Ignorancja jeśli chce coś czego mu nie mogę dac :sorry:
A robi się już roszczeniowy,zwłaszcza co do starszego brata.Zabiera mu zabawki a jak coś nie dostanie to walka.Wchodzę wtedy między nich kiedy już się Matt drze na całe gardło.:baffled:

Do góry