Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie wiem o co kaman

;-) daj spokoj , szarpie sie na spolke;-)Mam z nia najwiecej problemow.Lilka no kurcze nie wiemno my dopiero spac sie wybieramy
hej Beatko
aaa no czytalam,ale zapomnialam odpisac
dzieki za rady,tez mysle o tym bio cla z zielona herbatajak przestane karmic to poprosze kogos by mi z pl przywiozl,Beti a moglabys sprawdzic na ulotce czy kobiety karmiace moga go brac? bo ostatnio obilo mi sie gdzies,ze nie ma przeciwskazan
![]()
matka polka hihipogoba mi sie to
![]()
zobaczę jutro ale nie wydaje mi się
Aluśka gratki dla AmandziDzień doberek
My już po szczepieniuAmandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić
Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię![]()

Wow Ladina kopę latHallo;-)

Moja nie chodziCzy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?

więc spoko ale broi za paru

Pani doktor zaleciła kompać ja w Emolium ale to nic nie pomogłoja takie szmery miałam do 15 roku zyciaale to całkowicie nic groźnego.
bedzie dobrze!!
a tak sobie myślę o tym uczuleniu Amandzi tzn swedzącej skórze. A kąpisz ją mydełkiem albo w płynie do kąpieli?? Bo mój mąz też ma co jakiś czas taką skóre i go wtedy okropnie swędzi i jest sucha. ale to jak nie zauwazymy i złe mydło kupimy, które zawiera jakiś olejek w składzie.![]()

Ladina oj to się Victoria namęczy z tym pewnieAluska moja Victoria ma atopowe zapalenie skory, to dopiero jest swinstwo, niestety nie znalezlismy sposobu na pozbycie sie tego.
Czy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?

Współczuję szpitala w domciuAnineczko
a nic ciekawego nie slychac, jakas deprecha mnie zimowa dopada...
Ostatnio chorowalismy cala banda (grypa) tzn. cala piecioosobowa rodzina i juz od jakiegos tyg. nie bylam na dworze, kurwica juz mnie strzela...Mialam dzis wyjsc , ale jakos chlopaki sie pospali dlugo dzis i nie wiem czy sie jeszcze zmotywuje na wyjscie![]()
;-)ładny masz nowy suwaczekAluska cos nie umiem sobie z tym suwakiem poradzic, mialam go zmienic w koncu
Mam nadzieje, ze z Amandzia to nic groznego, tez slyszalam , ze wiele dzieci ma takie szumy.
;-)
ehhh