• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry

I mam znowu szpital w domu Michał miał o 15 39,5 temp a teraz jak mu spadła to szaleje już:wściekła/y:.Mam tylko nadzieję ze Olka nie podłapie tego dziadostwa
Anulka o kurde ale miałaś :szok:kobieto dobrze ze cała jesteś:tak:i pisz czy mozemy gratulować już;-)
Sabinko no u mnie też taka masakra z płaczem
Bira hello co tam u twojego potworka?:-D
Aluśka gratulacje fajna szkoła :tak:
Elbra gdzie jesteś kobieto?:rofl2:

Lecę złośnicę wykapać:-D

wave.gif

Witanko.

Wykąpiemy tylko towarzycho
Elffy_31.gif

Położymy spac
1055246z99lj5uafv.gif

I wpadnę jeszcze do Was
0e63c8965a2cb5a845965ce4d10b64de.gif

Witam wieczorowo

Anulko współczuję przeżyć, dobrze że nic poważnego wam się nie stało...

Beatko a wy znowu chorzy:-(? Ochydne są te wirusy...
A powiedz mi apropo, daję teraz Blance Galium heel, co o tym myślisz? Może coś innego homeopatycznego poleciłabyś?

Anineczko jak Ty potrafisz wszystko obrazowo wytłumaczyć..hihihi

A u nas drugi dzień bez spania, ale za to wieczorem o 20 już Mała śpi i mozna troche odpocząć. Kurde co to jest zeby 16-sto miesieczne dziecko nie spało w ciągu dnia, a jak zdrzemnie sie nawet na 5 min to idzie spać dopiero ok.23...masakra:sorry2:

Idę ogarnąć dom...

no wiec pytalam pediatre odnosnie picia .........wiec jezeli kogos to interesuje to dziecko w tym wieku moze pic do 1 litra i to jest wszystko ok

anulka jak sie czujesz ???
beatka ....ty to masz wesolo jak nie jedno to drugie choruje ...wpolczuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry