reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Anineczka, czego my nie próbowaiśmy. Mleka mam pzekrój przez wszystkie chyba. Kiedyś te waniliowe nestle papki lubiła (mleko nie) no wiec moze spróbujemy w Holandii znowu z nimi zawalczyć, bo w mojej wsi są tylko owocowe a takie to już cios na honorze mojego dziecka;-)

Elbra, no i takiego dziecka Ci zazdroszczę:-);-) Co ja bym dała mieć przez tydzień luksus niemarudzenia przy mleku;-)

Anulka, ja właśnie też nie wiem, czy te jogurty i sery można pod mleko podciągnąć... Bo wtedy miała bym lepszy wynik ;-)

reklama
Hej dziewczynki:-)
Jak mija dzień? u nas pogoda nawet w miarę, byliśmy na spacerku ale tylko pól godz bo wieje bardzo, teraz mały śpi a ja zabieram się za porządki jak to zawsze przy sobocie:baffled:
Miłego weekendu

Jakoś leci. Byliśmy na spacerku z moim towarzystwem. Krótko, bo dzisiaj też mam sprzątanie. Wyjdziemy jeszcze koło 17, chyba, że koleżanka wcześniej przyjdzie, to ze spacerku będzie doopa.

A teraz młoda śpi, ja sobie trochę pokimałam i jestem, ale widzę, ze coś słabiutko dzisiaj ;-)

I ja się melduję wieczorowo;-)
Kalka witaj:tak:
Anineczko znowu mnie rozwaliłaś tym zdyszanym emotikonkiem:-D:-D:-D
Anulka a co z suwaczkiem;-)?
Bira ja tez podaję nawet do 3 razy na wieczór 210+kaszka ewentualnie około4 rano:baffled: i potem o 9 rano czyste mleczko 120 ml
Kalka ja juz od 4 miesięcy pracująca mama jestem:tak:
Larvu niu a co się stało że masz bóle brzucha?

Dobra idę i tu i tam jak pisze Anineczka:-D

witam wieczorowo
beata ...a no 2gi dzien @ :dry:
kalka ja odkad synus skonczyl 3 miesiace to kobita pracujaca jestem :sorry2:
anineczka no wymiatasz kobieto :-D

witam nocną porą

zdałam dziś ostatni egzamin huraaaaaaaaa !! :-):-)
ale humorku nie mam za dobrego, bo matka nie chciała zostać z wnukiem, więc nie mogłam iść oblać :sorry2: a i pech tak chciał że o 21 net mi przestał działać więc mimo iż siedziałam w domu, z mężem nie pogadałam :-(

u mnie to samo :-) dzieci chyba tak maja... chociaz niektym z tego co widze udaje sie pisac z dziecmi na kolanach... u mnie taka opcja odpada :sorry2:

larvunia
mi sie czasem, uda ale to sporadycznie i jak mały jest śpiący i zasypia przy cycu.......

Wisienko witaj.
Fajnie,że jesteś :-)

hello ;-):-)

Wisienko, witaj:tak: dobrze, ze u was dobrze... zagladaj czasem co??????:tak::tak: a jak u Was cyc, jest jeszcze bo my zakonczylismy 24 lutego rano:tak:quote]

anulka witaj kochana :-) gratuluje decyzji i silnej woli. Będę zaglądać - przynajmniej się postaram :-):-) teraz już mam więcej czasu...
a u nas cyc dalej jest, planuje tak pod koniec marca oduczyć :dry: ale ciężko będzie..

reklama
Do góry