reklama

Listopad 2008

reklama
Hej :) Zazdroszcze Wam tych 2-5kg. Ja juz 10 kg przekroczylam :/ . Przed ciaza dzieki super dietom :> wazylam 43kg przy wzroscie 156cm. Zawsze mialam tendencje do tycia i jak tylko zaczelam normalnie jesc waga poszla w gore mysle ze juz jakies 55kg waze, brzuszek mam taki sobie, wszystko poszlo w cala mnie. W czwartek wizyta ciekawe ile waga pokaze i co na to moj gin :/.

Witajcie po weekendzie,
jeśli chodzi o wagę to przy moim 157 cm przed ciążą ważyłam 47 kg, przez pierwsze 2 miesiące spadło do 44, w 18 tyg. 48 kg a wczoraj ważyłam się i jest 51,5. Generalnie poszło w pupe, bioderka i uda no i trochę w ręce...Wyglądam apetycznie( według mojego męża:-D).
Caro_ka - dobrze, że dziś lepiej się czujesz.

cycki to tez mi urosły o 2 rozmiary.....najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż...:-):-):-)...szkoda tylko że do konca ciąży zero sexu :-(:-(:-( - po moich sensacjach na poczatku lekarz zabronił

cycki to tez mi urosły o 2 rozmiary.....najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż...:-):-):-)
Ale szczęściara z Ciebie ;) u mnie cycki bez zmian prawie, minimalnie tylko urosły :zawstydzona/y:
A tak w ogóle to chciałam się przywitać bo też jestem przyszłą listopadową mamą, tylko nie umiem wkleić suwaczka (nie widzę gdzie jest funkcja "podpis" w profilu :zawstydzona/y:)

Ostatnia edycja:
Oh te nasz cycki, moje tez sporo urosły, ale mój mąż (jako nieliczny facet na świecie) woli mniejsze niż większe i teraz mówi, że są za duże....gdybym miała mniejsze pewnie by chciał większe, i jak tu dogodzić tym naszym facetom???

reklama
Witam,
Ale okropna pogoda...Nic tylko spać...
A ja już nie mogę się jutra doczekać:tak:Jutro jedziemy na USG genetyczne na 18.30 i jestem taka szczęśliwa, że zobaczę moje maleństwo, aż w nocy spać nie mogę. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok ( trochę się tym stresuję). no i może poznamy płeć tego rozrabiaki( skacze i kopie bardzo intensywnie od kilku dni...:tak:). Ale nawet jak sią nie ujawni to będę szczęśliwa, że zabaczą maleństwo:tak:Mój mąż też nie może się doczekać:tak:
Samanta - witaj:-)
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś listopadowych:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry