reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Ale pogoda... najchetniej by sie z domu nie wychodzilo...a tu sie nie da;/ bo dzis akuratnie mam szkola rodzenia i trzeba isc... przyokazji pojade na jakies zakupy bo wlasnie zauwazyłam ze "moj balonik" sie w zaden swetr nie miesci...:p

reklama
Asteria, skąd ja to znam...Wczoraj musiał się ubrać w kurtkę męża:tak::-pI teraz chodzę w jego bluzach bo to jedyne ubranie, które na mnie pasuje:zawstydzona/y:

lunia ja już nie dałabym chyba rady w październiku, jak już mam kryzys,ale trzeba wsiąść poprawkę,że jak mam termin na 1-2 listopad,to może być 2 tygodnie w przód lub tył, wolałabym w tył:-)
Kiriam ja już słyszę w pracy zdziwienie,ze jeszcze się tu toczę, ale mój kierownik tylko się modli, żebym jeszcze wytrzymała do końca tego miesiąca z nutką nadziei na coś dłużej, ale nic z tego, muszę być twarda i konsekwentna wobec siebie:-)
madzik fajnie masz z tym na trzeciego, mój M to marzy o tym,żeby mu taki krasnal się już wciskał, ciekaw jak tak będzie,czy mu się tak do końca będzie podobało:-D
Co do ubrań,to widzę,że nie tylko ja mam ten problem, najgorsze jest to,że ostatnio obtarły mnie moje półbuty i muszę biegać w klapkach,dobrze,ze jeżdżę samochodem do pracy,bo pewnie by patrzyli się na mnie jak na dziwoląga w klapkach przy temp. 10 stopni C:-), a cieplejsze rzeczy się nie dopinają ,a rzeczy M musiałabym 10 razy podwijać w rękawach:szok:
Co do komentarzy kobitek z października, to nie komentuję,bo nie warto,życzę im powodzenia:-),trzymajcie się ciepło.

Witajcie!!
Hi hi ja też mam w planach jakiś zakup dla siebie bo tylko jedna bluza juz na mnie wchodzi:-D.
Byłam wczoraj u siostry i przywiozłam sobie kilka reklamówek ubranek. Rozmiarowo są tak do roku, choć jest też trochę zimowych na jeszcze później. Zaraz bedę wszystko przeglądać i zobacze co jeszcze muszę kupic. Wiem, że nie wszystko będzie sie nadawało. Nareszczie będę kompletować wyprawkę:happy:. A tak wogóle to robiłyście juz pranie i w czym pierzecie? Moja sis mówiła coś o płatkach mydlanych.

Żaneta trzymaj się w szpitalu. Co do wyprawki, to pewnie Twój mąż cos Ci zostawi do przyszykowania ;-).
Lunia nie daj się przeziębieniu. W sobotę miałam podobne objawy ale mi przeszły. U Ciebie też tak bedzie:tak:. A Twój tydzień rzeczywiście bardzo pracowity.
Dziewczyny skąd wy macie tyle siły?

Teraz idę sortować ubranka.
Trzymajcie się ciepło.

Witajcie Dziewczyny w te zimne dni.... No cóż, może to i dobrze, że trochę zimniej po tych wszystkich upałach. Gdyby nadal było tak gorąco to byśmy się nieźle namęczyły.
A u nas tak zimno, że mój Tato zaczął rozpalać ogień w kaloryferach. Teraz to dopiero się fajnie w łóżku leży. Dopadł mnie taki leń, że po śniadaniu poszłam na kolejną drzemkę. Hehe :))

Gabi - u mnie to zupełnie inna historia:-)ja mam termin na 21-24 listopada no i praca w domku. Nie wyobrażam sobie teraz codziennie rano śmigać do pracy:tak:A tak to nawet w piżamce mogę siedzieć przy kompie i odbierać telefony:-pNo i nie ma mnie kto zastąpić więc będę pracować jak najdłużej...A póki co dobrze się czuję więc nie ma problemu;-)

reklama
Do góry