reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Hej dziewczyny,Karola ma juz za soba,teraz kazda z nas to czeka,mi wczoraj lekarz powiedzial ze raczej wczesniej urodze,po pierwsze jestem straszebnie gruba[brzuch mi wysadzilo}po drugie bardzo mi sie obnirzyl a po trzecie puche i to bardzo,mam byc w stalym kontakcie z lekarzem,malo tego chcialby mnie polozyc za tydzien w szpitalu poniewaz mam w gornej granicy poziom wod,a z tym szpitalem to mam problem,nie mam z kim dzieci zostawic,jeszcze nie bylam w tak beznadziejnej sytuacji,tu boje sie o maluszka,a tu dzieci tez opieki calodziennej potrzebuja,a ja nie mam pojecia co robic,pozdrawiam.:-(

reklama
Lena - oj to rzeczywiście masz dylemat... a może na kilka dni mógłby twój mąż wziąc urlop, albo może ktoś z rodziny mógłby pomóc?
A z wodami .... to możesz mi trochę oddać:tak:, bo ja już jak widzę wodę :baffled:, ale muszę pić.
Pozdrawiam

Dzień Dobry kochane.To narazie tyle, co udało mi się dziś zrobić, bo ręce mi drżały z wrażenia.Relacje z cc opisze Wam jak będziemy już w domu.
A teraz przedstawiam moje maleństwa
2liftea.jpg

po lewej Martynka, a po prawej Natalka

to zdjęcia z dzisiejszego poranka gdy przywieziono mi je na karmienie :-)
pozdrawiamy Was :-)

reklama
Do góry