reklama

Listopad 2008

reklama
Anetko, dzięki za informację.
Agathe - ja nie wiem, czy to dobrze czy nie.
Ja na sam koniec dostaję jakiegoś zacmienia. Nie wiem już nic. Dobrze, że zakupy dla Mateuszka zrobiłam wcześniej, bo teraz to nad wyborem kajzerek mogę zastanawiac się pół godziny i tak wychodzę ze sklepu z pustą siatką bo za dużo rodzai było a ja nie wiem które lepsze. :baffled:

No ja to dałabym wszystko za to żeby ten kikut już odpadł:sorry2: ale puki co będziemy z nim "walczyć";-):blink:
Dziękuję za pomoc
z drugiej strony to dziwne ale wydawało mi się wszystko proste i oczywiste a teraz:szok:

Agathe no to dobrze że dobrze;-)

Nik_i przede wszystkim spokój, poza tym zawsze możesz do nas pisać , co kilka głów to nie jedna. :-)

Lana radziłabym na początek kupic oilatum ( wiem tanie nie jest ale przede wszystkim nie uczuli maluszka) albo hypoalergiczny żel do mycia z nivea baby. To co masz jest oczywiście ok ale myślę że na troszke później.

No ja wlasnie tez jestem jak najbardziej za Oilatum na poczatek - Kube chyba przez pierwsze 2 miesiace kapałam tylko w nim.....jest rewelacyjny i nie musialam uzywac niczego wiecej :tak:
Teraz tez zaopatrzylam sie w duuuuza butle...:-)
A na potem Nivea Baby - jakos najbardziej ufam tym kosmetykom :tak:

Ostatnia edycja:
tak Lana emalia czy emulsja oilatum do kapieli , z tego co wiem jest to najbezpieczniejszy, najłagodniejszy i najlepiej nawilżający kosmetyk dla noworodków. można go kupić w aptece. W innych kosmetykach są składniki które mogą poprostu uczulać maluszka, albo np zapach może byc za ostry i przezkadzać dzieciątku. Poza tym Lana metodą prób i błędów sama dojdziesz do tego który kosmetyk będzie twojemu dziecku i tobie najbardziej odpowiadał. Moja córcia np na kosmetyki johnsons miała uczulenie , więc sama się smarowałam oliwką z johnsona , chociaż np na oliwkę nivea baby z rumiankiem też reagowała wysypką , więc widzisz każdemu maluchowi odpowiada co innego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry