Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na usg tutaj to nie licz wczesniej jak w 12TC, ja w GP dostałam tylko karte do wypełnienia na darmowe leki i dentystę i nastepnym razem mam przyjśc miesiąc po wizycie w szpitalu czyli ok 16TC.
Moja kolezanka urodziła trzy dni temu i zawsze z nią chodziłam na GP i całość ich badań polega na zmierzeniu ciśnienia sprawdzeniu moczu, raz sprawdzili czy serce bije ok 14TC i pózniej po ok 2 miesiącach ponaciskała jej brzuch zobaczyła jak dziecko jest ułożone i to wszystko, wizyty najpierw co miesiąć, pożniej co dwa tyg., nastepnie juz na końcówce co tydzień.
dla mnie to tragedia...i nie wyobrażam sobie takiej ciąży, więc dla mojego spokoju będę chodzila do Polskiego Ginekologa mimio że kosztuje to ok 100funtów.
Śpij po nocach dobrze nie myśł za dużo dużo dziewczyn tu tak rodzi i maja zdrowe maluszki nam tez sie uda!!!! MUSI SIE UDAC
Pozdrawiam
.
.
Wiesz, ja bede trzymac za Ciebie kciuki w dalszych starankach! Na BB jest tez watek dla starajacych sie, moze bys tam pisala? Dziewczyny daja tam naprawde wiele wsparcia i ciepla:-)
mam nadzieje,ze z nami zostaniesz i bedziesz pisac,jak najczesciej:-)
Odwiedzili nas rodzice meza, posiedzielismy troche przy kawusie i jchociaz troche mi sie humorek poprawil, mimo,ze nadal jest ciezko. Ale przeciez trzeba byc optymista, nawet jesli nie zawsze to wychodzi.Tak czy owak musisz iść na GP bo wtedy masz darmowy poród i wszystkie wizyty leki itp. Spróbuj poszukać u siebie polskiego ginekologa, jesli nie ma to z zachodniej strony Londynu tam gdzie ja mieszkam jest dwóch u których ja byłam, jeden na Greenford DR.Kisiel, drugi na Sudbery Hill, mogę Ci podać dokładny adres, poszukaj w internecie tez ich znajdziesz i namiary na nich tez tam są.To musze przyznać, że się załamałam:-( Zdawałam sobie sprawę z tego, że nie będzie łatwo, ale czekać do 12 tygodnia to ja nie mam zamiaru bo mie chyba ta niepewność wykończy. Mogłabyś mi napisać więcej o tym polskim ginekologu? U mnie dojdzie do wszystkiego koszt dojazdu do Londynu, ale skoro miałoby mi to zapewnić spokój sumienia, to gotowa jestem zapłacić każdą cenę.
Wypoczywaj ile sie da.