Cześć dziewczynki!!!!!
My dzisiaj przyjechałyśmy do domku. Korzystam z wolnej chwilki i spróbuje nadrobic jak najwięcej zaległości
Ninka nakormiona właśie poszła spać. I jak na razie ( nie chcę zapeszać) jest dużo spokojniejsza niż w szpitalu. Ja nadal cierpie po cesarce ale mała daje mi tyle sił, że dla niej zrobie wszystko
No to zabieram sie za czytanie;-)
Ps: Gratuluje wszystkim mamusiom!!!!!
My dzisiaj przyjechałyśmy do domku. Korzystam z wolnej chwilki i spróbuje nadrobic jak najwięcej zaległości
Ninka nakormiona właśie poszła spać. I jak na razie ( nie chcę zapeszać) jest dużo spokojniejsza niż w szpitalu. Ja nadal cierpie po cesarce ale mała daje mi tyle sił, że dla niej zrobie wszystko
No to zabieram sie za czytanie;-)Ps: Gratuluje wszystkim mamusiom!!!!!
Ostatnia edycja:

. Myśle ze Ania daje ci sie przygotowac do swiat - już masz posprzatanem jeszcze tylko dzisiaj pomysl co jej na swieta i mikołajki kupisz i napewno zdecyduje sie wyjsc z brzuszka
My zawsze do siostrzeńców M jeździmy z prezentami na mikołaja, na gwiazdkę, urodzinki itp
W kuchni mam jasne kafelki, które trzeba by 5 razy dziennie zmywać
Odkurzać też powinnam dwa razy dziennie, bo mój pies bardzo zrzuca kudełki.
Mam czas, i właśnie sciągnęłam z pawlacza pudełko z bańkami.Potem nie wiem, jak będzie
:-), a kafelki w kuchni mam bardziej jasne i nie widać tak nieczystości, wystarczy,ze raz gora dwa razy na tydzień przetrę:-), a z pieskiem,to rzeczywiście zabawa,bo przecierz zrzuca sierść na zime