Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Izka czyli jednak rodziliście razem:-)Ale chyba mąż całego porodu nie spędził na siedzeniu i patrzeniu
Gabi ja mam na podłodze prawie białe kafelki i jasne fugi ; był to najgłupszy pomysł na jaki mogłam wpaść. Fugi są już szare i nie da się ich domyć
Na ścianach mam dla odmiany czarno- grafitowe kafelki i nic nie widać nawet plam po gotowaniu, czy smażeniu. Co do mebli to masz 100% racji na mojej ciemnej szafce też każdą drobinkę kurzu widać.
Ja nie należę do pedantek i i szczerze mówiąc wolę robić inne rzeczy niż sprzątać dlatego cenię funkcjonalne rzeczy i maskujące barwy;-)

Gabi ja mam na podłodze prawie białe kafelki i jasne fugi ; był to najgłupszy pomysł na jaki mogłam wpaść. Fugi są już szare i nie da się ich domyć
Na ścianach mam dla odmiany czarno- grafitowe kafelki i nic nie widać nawet plam po gotowaniu, czy smażeniu. Co do mebli to masz 100% racji na mojej ciemnej szafce też każdą drobinkę kurzu widać.Ja nie należę do pedantek i i szczerze mówiąc wolę robić inne rzeczy niż sprzątać dlatego cenię funkcjonalne rzeczy i maskujące barwy;-)

.Może by wziął przykład z innych mężów, którzy pomagają swoim kobietom
. Ja też najchętniej zajmowałabym się swoją córcią jak jest grzeczna,czyli słodko śpi, ale nie ma tak dobrze:-)
, ale teraz nie ma tak na to czasu i dzisiaj,zeby chociaż odkurzyć całe mieszkanie,bo juz latały koty wieklości psa, mój M poszedł z małą sam na spacer:-)
- lekarze jakas porazka.
......dlatego wiedzialam ze nie ma sie co cackac i trzeba stamtad zmykac. 
To temat na dluzszy esej w odpowiednim watku.....;-)
Mam nadzieję, że ból szybko minie i będziesz mogła bez problemów zajmować się chłopcami