Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamusie a jak planujecie się teraz zabezpieczać, bo ja myślę nad spiralką, sama nie wiem![]()
moj organizm bardzo zle znosi hormony
moze swoich mam za duzo i jak doloze to masakra,,, wiecie juz probowalam wielu tabletek, reaguje nawet na te slabe przy karmieniu
jestem non stop zmeczona, rozdrazniona, potrafie sie poryczec przy zmywaniu naczyn itp.... i co teraz robic jak wszystko co latwe w uzyciu jest na hormonach

. A, co do psiny, to chyba stwierdziła, ze jak tak się zajmujecie nowym lokatorem, który przebywa w wózku, to jak tam się znajdzie, to, też ktoś ją zauważy, faktycznie musicie o nią zadbać, żeby nie była zazdrosna, a tak, to wam wynagrodzi pilnowaniem maluszka, jak będzie wiedziała, ze też ją widzicie. Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy, że zwierzęta są takie czułe na tym punkcie, dopiero jak mi koleżanka opowiadała jak było z jej kocicą, gdy pojawiła się dzidzia

, o 8 rano uspokoił się mała leżąc na moim brzuszku swoim brzuszkiem i tak nawet mi się udało dospać z 15 min, a ona z godz., teraz trochę jeszcze przysnęła ze smokiem, a ja oczywiście robię min. dwie rzeczy na raz,tzn jem śniadanie i piszę:-), ale coś już postękuje więc ta sielanka długo nie potrwa.
ciesze się że mam już to za sobą;-)
młody dzisiaj jakis niespokojny- w nocy spał świetnie ale teraz marudny może przez te wczorajsze zamieszanie
. Pójdziemy na spacerek i wróci do normy:-)
proszę o sprawdzone sposoby na ból gardła
Ładie przybrała na wadze i nadal mam ja karmic na żądanie tak jak do tej pory. Właśnie śpi, od 11.30
Moja gwiazda też daje popalić;-)
Ale i tak mam wyrzuty sumienia, że jednak za mało czasu jej poświęcamy
Ja ma takie samo podejście jak Ty - pies to pies i nie mogę mu ufać do końca.
W takim razie zmykam.
, jakies bardziej spuchniete byly.
....i jak Filip zacznie w nocy jakies jazdy dluzsze robic to bedzie zle....bo padne na ryjek ;-)
Prasowanie udalo sie tez zrobic - nie jest zle 

Ja chyba dopiero na wiosne zaczne o tym myslec ;-)

. Ale wymysliłam
.
.
. I tak mu nie dam.