izka_sz
listopadowa mamusia 2008
Cześć dziewczyny! ja tylko na chwile bo nadal nie moge sobie tego wszytskiego poukładac i narazie sie mecze . mała jest na sztucznym karmieniu na mleku nutramigen bo moze miec skaze białkowa . Zajmuje sie nia sama bo moj m nie ma pojecia jak sie za nia zabrac choc mu wszystko mowie i pokazuje zachowuje sie tez jak dziecko , musze zajac sie tez synem bo ciezko to wszystko znosi i szkołe mi zawala wiec latem miedzy nim a mała . Ostatnio była tesciowa i mnie wkurzyła bo zaczełeła mi mówic co i jak mam robic i zrobiłam jej wojne bo stwierdziła ze zle odnosze sie do mojego M a ja jej wtedy powiedziałam jaki jest jej syn i oczywiscie nieuwierzyła i zrobiła ze mnie zła żone.Przestałam karmic piersia ze wzgledu na stres moje nerwice której sie nabawiłam w szpitalu o tym napisze kiedy indziej. Bardzo chciałam karmic i było i jest mi z tym zle bo sie nieudało i bardzo to przeżyłam.Moja córka jest też mała złośnica i nerwóska przezemnie bo w czasie ciazy żyłam w ciagłym stresie wiec tez mi lekko z nią nie jest. Pzdrawiam wszystkich serdecznie!
chyba duzo zalezy od temperamentu. Ale wspolczuje ci serdecznie jak maly spi kiepsko, bo wtedy to juz wogole nie odpoczniesz. Nie wiem jaka jest sytuacja miedzy toba a mezem, ale niech cie odciazy jesli to mozliwe, zebys ty mogla odpoczywac gdy on spi nawet te 20 minut zamiast w biegu robic rzeczy w domu zanim sie obudzi.....