Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiec nie ma spania.. najczesciej wlasnie jak Daniel zasnie to Sandra sie budzi
no ale nic dam jakos rade i bedziemy miec wiecej miejsca. Z soboty na niedziele tesciowie mi wezma Sandre to postaram sie zrobic jak najwiecej, choc ona nie jest problematyczna, ale baaaardzo chce pomagac, co przyparza mi wiecej pracy

dobrze że teściowie na miejscu;-)
. Teraz jest lepiej. Mam nadzieję ze i Stasiowi teraz będzie lepiej i katar zniknie. W każdyym razie Staś jak na dzieciątko z katarem i tak jest bardzo spokojny w zasadzie dużo śpi. Najgorzej przy jedzeniu ten katarek przeszkadza.
:-):-). Chociaż nie brakuje mi prezentu dla 2 letniej dziewczynki (córeczka mojej przyjaciółki) Może macie jakiś pomysł dla takiego dwulatka bo ja już zapomniałam co na topie w tym wieku 

!!!!
:-). Przyda mi się na pewno :-). Zaraz zerkne na alegro i kupię coś z tego co mi powiedziałaś. Swoją drogą ja mam doświadczenie w chłopcach i wogóle nie miałam pojęcia o "Smoku Różyczce"
.
, ponad to Miki bardzo lubi dinozaury oraz figurki bohaterów np. power renger, transformers. Na Mikołajki kupiliśmy mu grę Pan Monopoly - moje pierwsze monopoli (zabawka edukacyjna - a naprawdę dużo radości i chętnie w nią gramy
)
, ale tam jest mnóstwo pomysłów na prezenty - porcelanowe filiżanki, zaparzacze etc. z akcesoriami, rok wczesniej kupiłam rękawiczki, a dwa lata wcześniej szal.
to zależy czy macie ustaloną jakąś kwote do której robicie sobie prezenty. Może być też biżuteria (korale) - jesli lubi i nosi.
. Kosmetyki też sa bezpieczne - ateraz tyle super zestawów olejków eterycznych do kapieli albo ... olejków do masażu
(możesz kupić wiekszy i odrazu zalatwić szwagra o szwagierkę, hi hi)
.
I zmieniłam drastycznie fryzurkę;-)A w tym czasie moje maleństwo słodko spało
Korzystając z chwili spokoju zabieram sie za wieszanie firanek