madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam mamusie, ja tez Was czytam codziennie, ale jakos nie mam weny na odpisywanie, mala siedzi mi wlasnie na kolanach i probuje ze mna pisac:-)
Izka ja tez uwazam ze jeszcze za wczesnie na kolczyki, mala mopze byc przez to jeszcze bardziej marudna, bo to przeciez boli
aga111 wspolczuje tego remontu, oby go szybko skonczyli
U nas mala wchodzi jeszcze w 68 albo te na 3-6miesiecy, ale miala tylko 52cm jak sie urodzila, za to pampersy to juz 4 nosimy, z karmieniem to roznie, pokarmu mam bardzo duzo, dzis w nocy mnie zalalo, tylko mala ma czasem humorki i nie chce cyca, ale jakos sobie radzimy
Izka ja tez uwazam ze jeszcze za wczesnie na kolczyki, mala mopze byc przez to jeszcze bardziej marudna, bo to przeciez boli
aga111 wspolczuje tego remontu, oby go szybko skonczyli
U nas mala wchodzi jeszcze w 68 albo te na 3-6miesiecy, ale miala tylko 52cm jak sie urodzila, za to pampersy to juz 4 nosimy, z karmieniem to roznie, pokarmu mam bardzo duzo, dzis w nocy mnie zalalo, tylko mala ma czasem humorki i nie chce cyca, ale jakos sobie radzimy
Jak na razie nie ma mowy o spacerze po dworze bo z moim kręgosłupem nie zniose małego. Ostatnio coraz częściej się drze, już nie normalnie płacze tylko krzyczy z całej siły i robi się cały czerwony. Już nawet cyś nie pomaga.
nie wiem czy to jakies kolki czy skok rozwojowy czy poprostu ten typ tak ma
Ma takie napady placzu i histerii, nie chce jesc, nie chce sie bawic tylko na raczki i sapacerowac. Dzis odkrylam nowa metode uspokajania, wlozylam malego do fotelika i zamklnelam sie z nim w lazience ze zgaszonym swiatlem, placz ustal momentalnie a po 3 min maly juz chrapal :-) Z jedzeniem jakos sie poprzestawialo, czasami je co 3 godz a czasami co 2, jak chcem go nakarmic po 2godz to dostaje histerii ze on nie jest glodny i mam zabrac butelke, a za 20min jeczy ze juz chce mleczka teraz i natychmiast
...
Brzuszek tez mi troszke zostal ale i tu znowu sie ciesze, bo przynajmniej go mam ;-) Tym co walcza z tluszczykiem zycze powodzenia, rozumiem ze jest to trudna walka... ale mozliwa do wygrania
. Na sszczęście robią tylko do 16. Dorinka Iguś trochę przy tym śpi,(wynoszę go do najdalszego pokoju), a najdłuższy sen jest i tak na spacerze.