Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, a humor mam taki 
Dlatego teraz bedziemy wychodzic zaraz z rana - jak dzis o 9
....jakos jakby energii dodaje taki poranny spacer....2 godz. polazilismy, po powrocie posprzatalam, poodkurzalam, dzieci nakarmilam, wrzucilam Kube do wyrka i sie obijam...oooo! :-)
Filip spi jak zawsze...tzn duzoooo ;-)
...tym bardziej ze okres sie skonczyl i szyjka zamknieta....Przyjemne to za bardzo nie jest, ale trwa chwile - myslalam ze bedzie gorzej (ale lyknelam sobie profilaktycznie 2 nospy wczesniej
) - a teraz poki co plamienie, a raczej jakby 3 dzien okresu i bol brzucha 
....wiec moze z czasem da sie przekonac....dla mnie np ta kwestia jest bardzo wazna, wiec gdyby moj nie chcial to byloby kiepsko...
moja mala tak jak u Antili chyba za leniwa jest i nie chce jej sie specjalnie wysilac
. A jak pijesz kawe to maly ci normalnie spi??
az sie zastanawialm czy malej chociaz na noc butelki ze sztucznym nie podac. Ale poczytalam i niby pod koniec 3 miecha jest kryzys i trzeba przeczekac. To sie wstrzymam zobaczymy co dalej.
A jeszcze później mam z 10 - 15 minut darcia na balkonie i muszę latac wózkiem jakbym krawężniki miała na balkonie.
A jak na dworzu jest to po jakimś czasie się nudzi i tatuś jak jest musi wziąc na rączki.