Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Julka wczoraj rano " ozdobiła" mi scianę na wysokości włacznika światła - narysowała coś co przypomina słońce i chmurkę , napisała literke A i M kredką świecową 

i wszystko chciała na Sebastiana zwalić , a on w tym czasie był ze mną w łazience ( niestety samej mie nie puszcza ) . W skrócie - fajnie było ale baaaaardzo się cieszę że sobota juz za nami !;-)
i jeszcze na siatkowke i widac efekty bo chudnie.
Dużo zdrówka dla Sebastiana i Julki
dasz radę i będzie super
Tak jej się podobało, że chciała aż biegać, wyrywała się i krzyczała

Ogólnie chyba lepiej u Ciebie bo ostatni post taki radosny:-)Tort na urodzinki pieczesz, czy zamawiasz?

przyzwyczajenie czy co
zaraz się zbieram bo mamy w pracy zebranie młody jedzie ze mną
więc ciężko mi będzie powiedcieć cokolwiek... ale chcę żeby do końca tygodnia nie szedł do żlobka bo w poniedziałek skończył antybiotyk... Mażą mi się wakacje
piasek słonko.... błogie nierubstwo

:-)
Jaka mądra Dziewczynka 

;-):-)
A co do fury to jeździ się super, ale głównie jeździ R. Mnie się ostała stara fura i jakoś na razie nie narzekam. Ale jak w nowej założymy alarm, to starą trzeba będzie sprzedać, bo dwa utrzymywać to trochę za duży wydatek. Oj będę za nią płakała :-

:-)
ale umie sie asekurowac wiec niejest tak zle ale mimo tego trzeba.
.
. Nie wiem jak ja w ogóle funkcjonuję:-(. Jeszcze jakby było mało, to mój mąż wymyślił malowanie pokoju. Siedzenie nad farbami do 1ej-2ej w nocy, bo w dzień praca i Julka. Malowanie tylko po zaśnięciu Małej. Dzięki Bogu, że już po. Zostało tylko posprzątać. Najgorsze za mną

.
. Oszalał!!!

. Nic Jej na drodze nie przeszkadza
. Zasuwa jak mały samochodzik. Dużo mówi - oczywiście w swoim języku, ja nawet ją często rozumiem;-). Coraz częściej potrafi "powiedzieć" lub pokazać co chce. I to jest fajne
.
No i już jest po. Oby tylko nie było jakiś dziwnych zachowań ze strony Piotrusia. Echhhh – jak ja tego nie cierpię.
Czyli wszystkie tamte objawy były na dolną prawą dwójeczkę
:-) No i teraz mamy do pary.