Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez mialam takie sentymentalne refleksje i u nas tez dwie tury roczku byly

Brzuch juz widoczny,teraz ta ciaza przypada na inne pory roku niz wczesniej i mam duzo ciuchow letnich ciazowych,no wiec kombinuje zeby za duzo juz nie kupowac
bo szkoda kasy.
. Sama sobie nie wierzę, że się zdecydowałam na taki krok. Mam dość pracy za minimum przez 6 lat. Żadnych premii, żadnych nagród podwyżek, dopłat za nadgodziny itp. Będzie nam bardzo ciężko z jednych poborów do momentu znalezienia kolejnej pracy

. Ale rodzice obiecali pomoc
. Tak nie powinno być, to ja powinnam pomagać rodzicom, ale nie z takiej pensji jaką tutaj dostaję
. Decyzja podjęta nieodwołalnie.
.
) wiec by nieunieszczęśliwiać kolegi- właściciela- wyruszyłam na poszukiwania, znalazłam czerwony Nuk ale z kwiatkami i takimi tam a nie z kubusiem i teraz się zastanawiam czy nasza kolekcja wzbogaci się ok kolejny niekapek czy Bartula go zaakceptuje. W domu tylko słomka a mleko z butli

.Mam nadzieję, że szef przyjął informację na klatę
;-)
Obyście się nie zaraziły

A może kolega zechce się wymienić kubkiem?;-)
Jesteście wspaniałe!!! 

Może faktycznie zamieni się z kolegą i teraz już będzie pił z niekapka :-);-)
kochana znajdziesz pracę i będzie dobrze
!!!
. Więc zastanawiam się czy by się nie sprawdził na spacer lub wyjazd (słomka poza domem to niemały problem)... albo kubek 360... właśnie Antila doradzaj, pomocy!!! A my dziś sami i tak będzie do czwartku bo G w delegacji w Białymstoku...