Witam:-)
izka_sz w tym szczególnym dla Ciebie dniu zycze Ci spelnienia marzen najskrytszych niech b eda realne i jasne, marzenia spelniaja sie czesto, niech spelnia sie tez Twoje wlasne, milosci zycze Ci szczerej, bo ona filarem jest zycia, i wiary w siebie co gory przenosi:-)
Wlasnie wrocilam z badania, wyniki beda we wtorek ale nie wiem czy je odbiore bo chyba bede w szpitalu, z moim biodrem jest coraz gorzej, wczoraj sporo sie nachodzilam przy tym weselu, to pod wieczor sie ruszac nie moglam, a dzis z rana to samo, ale w szpitalu szybciej mi usg zrobia wiec juz pewnie bede znala plec dzidzi, wszyscy mi przepowiadaja chlopaka, zobaczymy, nie jestem pewna, ale chyba czuje juz pierwsze ruchy:-)
a co do dentysty, to przed ciaza wyleczylam wszystkie zeby, w ciazy bylam na kontroli i jest wszystko ok.
izka_sz co do seksu...hmmm... wiesz nie wikem za bardzo, moze sprobuj porozmawiac z mezem o Twoich obawach, dla niego tez to jest stresujace, ale niech sprobuje Cie zrozumiec, a Ty spruboj sobie to tak przemyslec, ze opiekuja sie Toba ludzie ktorzy sie znaja na tych sprawach, i zezwolili Ci na igraszki, wiec sie nie myla, po co sobie odbierac przyjemnosci, a dzidzi tez bedzie dobrze jak beda je rodzice kolysac:-)