Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wniosek jeden... musimy sie spiknac i klaudzi na kawe bo posrodku.....;-)
Położna powiedziała, że żeby tak naprawdę nic nie zostało w jelitach to trzeba by za 4 dni nie jeść. Za to kawał zajęć w szkole rodzenia było o kupie podczas porodu
Wrrr, nie chcę
o nasłuchać to się w szpitalu można!! Narzekania i makabryczne historie to ulubiony temat pacjentekA ja się wyspałam w końcu, bo w tę noc przed szpitalem niby, to wogóle nie spałam. Dziś znów bardziej nerwowa będę, ale już nie tak jak w poniedziałek. Coraz częściej czytam że przy tym wielowodziu to duża część lekarzy nawet nie hospitalizuje, bo uznaje to za stan przejściowy i generalnie przy zamkniętej szyjce jest luz... Jakoś bardziej optymistycznie na to patrzę. Boję się tylko samego oddziału, bo nie znoszę szpitali, a na patologii to pewnie jeszcze nasłuchać się można... No ale cóż.