• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

mam na mysli do jakiego wieku klaudzia....ktos tu sie jeszcze nie obudzil....:-);-)

heheheh :-) ja narazie prasuje wszystkie jakie mam, a do jakiego wieku mu ogolnie bede prasowac to nie mam pojecia... ale mysle ze to co bedzie wymagalo prasowania to napewno szybko zelazkiem przelece zawsze. ;-)

haha chwalę się, ze wreszcie ruszyłam 4 litery :-) na razie tylko kolor położyłam. W przyszłym tygodniu polezę do fryzjera chociaż końcówki podciąć (bo na jakąś konkretną fryzurę nie mam pomysłu) to sie pochwalę.
Miałam dzisiaj iśc się zapisać ale pada więc nie ruszamy sie z domu. Oszędzamy się, bo cały weekand jesteśmy sami. M. pojechał do łodzi na egzaminy. Mały siedzi przed tv a ja próbuje ogranąć nieco moje paznokcie :sorry: bo stan przedstawiają tragiczny.

No to zapraszam do mnie :-) fryzurke Ci dobiore i pazurki ponaprawiam :-) achhh miec takie klientki jak WY to by bylo zycie :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
a ja na siusiu wstaję przez sen. łazienkę mam tuz obok sypialni. Zostawiam sobie otwarte drzwi i klapę od sedesu iw cale sie budzić nie muszę. Z reguły kontaktuję, że idę do kibelka ale się zbytnio nie rozbudzam. Bywa jednak dość często, ze wale nie pamiętam, ze wstawałam. Nawet oczu nie otwieram :-) dzięki temu wcale mnie wstanie ne męczy, bo nie ma przerwy we śnie.

Klilolek, jak lunatyk ;-) Moja siostra tak kiedyś wstawała na siku aż w końcu się pomyliła i zamiast skręcić do łazienki, poszła do sypialni rodziców i zrobiła siku prosto na łóżko... :sorry:

A wiesz, ze o tym samym dzisiaj rono pomyślałam? Że powinnam się do Ciebie wybrać :-) tylko kurcze trońkę daleko ;-)

Kilolek znajoma ostatnio kupila bilet z polski do anglii i z powrotem za uwaga........20 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Akurat sie jej trafilo, ze bilety byly bez oplat lotniskowych, podatkow itd a same bilety byly za 0,00zl :-D zaplacila jedynie za oplaty manipulacyjne i odprawe :-) bo bagazu tez nie brala, tylko podreczny.
Wiec nie jest tak zle chyba?
Tylko Cie do samolotu nie wsadzimy przeciez :-(:-(:-( trochu za pozno juz :-(:-(:-(

Ja też mam sterte jeszcze leżącą na stoliku do poprasowania:sorry:kuchnia też czeka na ogarnięcie...aj leniowata coś jestem...:-D

ruszylam dupsko i przenioslam sie na kanape do pokoju malucha hehehe i podziwiam ubranka i deske do prasowania, ale 1wszy krok na przod juz zrobiony:-) normalnie dumna z siebie jestem, za chwilke obnize deske i przysune do sofy i bede prasowac na siedzaco :-) nie ma co sie przemeczac :-)

Kilolek znajoma ostatnio kupila bilet z polski do anglii i z powrotem za uwaga........20 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Akurat sie jej trafilo, ze bilety byly bez oplat lotniskowych, podatkow itd a same bilety byly za 0,00zl :-D zaplacila jedynie za oplaty manipulacyjne i odprawe :-) bo bagazu tez nie brala, tylko podreczny.
Wiec nie jest tak zle chyba?
Tylko Cie do samolotu nie wsadzimy przeciez :-(:-(:-( trochu za pozno juz :-(:-(:-(
hihi a no właśnie :-)

reklama
ruszylam dupsko i przenioslam sie na kanape do pokoju malucha hehehe i podziwiam ubranka i deske do prasowania, ale 1wszy krok na przod juz zrobiony:-) normalnie dumna z siebie jestem, za chwilke obnize deske i przysune do sofy i bede prasowac na siedzaco :-) nie ma co sie przemeczac :-)
ja tak zawsze robię :-) do tego przde mną telewizor a obok na kanapie otwarty laptop :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry