reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
hej kobitki coraz wiecej nas tu jest ,fajowsko razem razniej :)
Ja mam jutro nastepna kontrole i oczywisci estrach mnie juz dopada ale staram sie zachowac spokoj,tlumacze sobie to tym ze czy bedzie dobrze czy nie to i tak nie mam na to wplywu a stres tu napewno nie pomoze
Od trzech dni mam zaparcia i nie wiem czy spowodowane jest to tym ze juz mysle o jutrzjrszym badaniu.Wypilam wlasnie szklanke mielonego siemia no i czekam naefekt ;)
Trzymajcie ze mnie prosze jutro kciuki
pozdrawiam Was kochane :)

Trzymam kciuki!:tak: Wszystko będzie dobrze:happy2: !

Hejka koleżnki;-)Rzeczywiście nas tu sporo i super, ze ciągle dołączają nowe!

Ja mam dzisiaj jakieś minimalne brązowe plamienia....wiec już zaczełam wierzyć ze moze bedzie dobrze, ale dzis straciłam znowu wiarę:zawstydzona/y:

Mam nadzieję, ze wszystkie które w tym tygodniu mamy usg wrócimy z dobrymi wieściami! Mocno za to trzymam kciuki!:tak:
Milego wieczorku:-)

a no :) juz 10 tydzien boze jak ten czas szybko zleci zobaczycie zaraz i lato bedzie i bedziemy z brzuchami wielkimi hehehe :)
ja do lekarza 14 kwietnia myslalam zeby przepisac sie wczesniej no ale bede w 12 tc wiec dzidzia bedzie wieksza i moze badania jakies dokladniejsze beda czy cos takiego hehehe:)

pozdrawiam cieplutko

Kasiiula ja mam też kolejną wizytę 14.04 :-) ale u mnie będzie dopiero (albo aż :-)) końcówka 9 tygodnia!
Oliwka1976 na pewno wszystko się powiedzie! będzie dobrze, chociaż chyba każda z nas wie, co to stres przed usg! ;-)
Pozdrawiam i dobrej nocki :-)

lgi nie martw sie na zapas ja plamienia mialam dwa tygodnie ale na usg bylo wszystko dobrze,to o niczym zlym nie swiadczy takze glowa do gory.Lez tylko i wypoczywaj ile wlezie a palmienia znikna
trzymam kciuki pa

Jejku, jest po 22.00 a ja mam zachciankę: straaaasznieeee chce mi się pomidora!!! Na samą myśl slinka mi leci. I co ja mam zrobić z tym fantem na poczatku wiosny? Kupić na targu chemicznego pomidora???? Chyba nie wytrzymam i jutro rano tak zrobie....

Jejku, jest po 22.00 a ja mam zachciankę: straaaasznieeee chce mi się pomidora!!! Na samą myśl slinka mi leci. I co ja mam zrobić z tym fantem na poczatku wiosny? Kupić na targu chemicznego pomidora???? Chyba nie wytrzymam i jutro rano tak zrobie....

hi hi hi no to z rana po pomidorki skoro dzidzia sie upomina to nie ma przebacz:-D

Jejciu jak ja dzisiaj zasne, jutro moze zobacze fasolinke
Dobrej nocki jutro dam cynk jak maluszek sie miewa

reklama
Hejka koleżnki;-)Rzeczywiście nas tu sporo i super, ze ciągle dołączają nowe!

Ja mam dzisiaj jakieś minimalne brązowe plamienia....wiec już zaczełam wierzyć ze moze bedzie dobrze, ale dzis straciłam znowu wiarę:zawstydzona/y:

Mam nadzieję, ze wszystkie które w tym tygodniu mamy usg wrócimy z dobrymi wieściami! Mocno za to trzymam kciuki!:tak:
Milego wieczorku:-)

Nie martw sie....trzymam kciuki MOCNO!!!!

ide dziewczynki lulu bo cos mi sie jzu oczka zamykaja...
buziaczki:)

url=http://fidoo.pl]
img-08112009001.jpg
[/url

Do góry