reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

niunians i gawit wlasnie jakie sa ceny ubran ciazowych w h&m??sa tam takie spodnie ciazowe dzinsowe z pasem na brzuch??i tak ogolnie jakie tam sa ceny??

reklama
Witajcie:):)

ja dzisiaj mam mniej wumiotow ale ciagle jestem senna,...i mnie to wkurza strasznie...na niczym nie moge sie skupic...:-( i wogle jestesm jakas rozdrazniona....WRRR....

buziaczki:)

niunians i gawit wlasnie jakie sa ceny ubran ciazowych w h&m??sa tam takie spodnie ciazowe dzinsowe z pasem na brzuch??i tak ogolnie jakie tam sa ceny??
takie spodnie kosztują w h&m w łodzi (myślę, ze w innych miastach tak samo) 129 zł :szok: dla mnie to dużo, bo widziałam na allegro za 39 czy 49 zł, np. tutaj
Ciążowe spodnie jeans z elastanem roz.XL (592282787) - Aukcje internetowe Allegro
czy tutaj:
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XL *wysyłka gratis* (585353637) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
ogólnie ceny w h&m ciuszków ciążowych od 50 zł (za moim zdaniem brzydki sweter) do 150 zł

no to faktycznie sporo w hm...ale ja dzinsy ciazowe na allegro widzialam od 80zl plus wysylka wiec wychodzi tyle samo co w sklepei z tym ze w sklepie mozesz przymierzyc a na allegro nie:-)

Co do brzucha to ja mam taki jak w 5 miesiacu, bo niestety po Szymku jeszcze mi nie zszedł, a przyznam się, że byłam leniwa i w ogole nie cwiczyłam.:zawstydzona/y:
Jeżeli chodzi o ciuchy w H&M to ceny są rzeczywiście spore, ale ciuchy jakosciowo są bardzo dobre.Ja kupowałam tylko tam bo jestem duzą kobitką i było mi cięzko znależc ciuchy ciązowe w moim rozmiarze.H&M ma duża rozmiarówkę. Zwłaszcza ze spodniami miałam kłopot.Tylko te z H&M na mnie pasowały.A jak ktoś nie brzydzi się używanymi ciuchami to fajne tuniki można czasem trafić w ciucholandach.;-)
ps.Właśnie konsumuję śledzika za którym nigdy nie przepadałam, a teraz smakuje cudownie.:-D

Zachcianki na kwaśne są super! Ostatnio zjadłam cytrynę i nawet się nie skrzywiłam! Szok! A pomarańcze bardziej lubiłam.

Mam za to wstręt do mięsa, obiadów itp. Wolę coś z mlekiem, np lody, jogurty, kefiry, płatki z mlekiem, musli i inne takie.

co do nospy-forte to moj lekarz dokladnie to samo powiedzial, ze brac ja w przypadku silnych skurczy i nie zastanawiac sie czy zaszkodzi czy nie zaszkodzi dziecku, bo nie wziecie jej kiedy naprawde boli moze byc bardziej szkodliwe. Ja powoli rozpoznaje skurcze macicy (takie jak przy @) a gazy, ktore sie odkladaja w moich jelitach i powoduja podobny bol.

Wiecie, jestem koszmarnie zmeczona :baffled: caly czas tylko bym spala i spala, albo chociaz lezala i doslownie nic nie robila :no: straszne uczucie, bo chociaz nie bylam bardzo aktywna osobą, to teraz czuję (pewnie bardziej psychicznie) potrzebę aktywności na którą po prostu nie mam sił :-(Pocieszam się tym bijącym serduszkiem, które widziałam na usg i tym, że jeszcze z 5tyg takiego stanu, a potem powinnam miec przyplyw energii :-) Dodatkowo nie mam zadnych zachcianek, a wrecz odwrotnie, mam problem z jedzeniem czegokolwiek, bo nic mi tak do konca nie smakuje. Ale jem, bo gotowac zawsze lubilam i musze i tak cos dla meza przyrzadzic :-D, ale nie sprawia mi to tyle przyjemnosci co kiedys. Podobnie jest z piciem - nic mi nie podchodzi :no: Przepraszam, ze tak narzekam, ale muszę komuś się wyżalić...
Pozdrawiam listopadoweczki :)

kasiiula jako ze ty najstarsza masz ciaze to takie mam pytanie do Ciebie czy juz brzuszek Ci sie zaokragla??widac juz ciaze??

no mam juz wlasnie dzis wszyscy w pracy ([po 3 dniach wolnych od pracy) zauwazyli ze ladnie sie zaokraglam juz mnie cisnie w spodniach i chyba se kupie cos juz ale w sumie glupie kupowac ciezarne spodnie a z drugiej strony co kupie spodnie o 2 rozmary wieksze i za jakis czas znow ciezarne... aj nie wiem ja to bym za sukienka sie rozgladnela na lato jakas fajna :)

Też Was męczą mdłości? Nie dam rady do lodówki zaglądać... tak mnie drażnią zapachy, że szok... A tak się cieszyłam, że nie mam dolegliwości ciążowych...
mnie juz mecza a do tej pory omineło mnie to heheehhe ale za to moge jesc pomidora popijac barszczykiem i do tego gruszke hehehhe :p boze co kobieta w ciazy potrafi jesc :D :)

pozdrawiam cieplutko :)

Ewcia - widzę po suwaczku że masz malutkiego synka:-p Wybaczysz mi niedyskretne pytanie, czy kolejna ciąża planowana?;-) Moja córcia ma rok i 7 miesięcy i nie wyobrażam sobie jak to będzie jak sie dzidzia urodzi, nawet myśle czy nie kupić podwójnego wózka bo nie wiem jak sobie na spacerze poradze z bobasem w wózku i rozbrykaną Zuzią:szok:

Ja powiem tak jak Wy wszystkie, najważniejsze żeby było zdrowe, chociaż po cichu licze na synka bo mam już córkę, chociaż z drugiej strony dwie dziewczynki i to z niedużą różnicą wieku też by były fajne...

Co do brzuszka, to ja też juz mam spory....ale nie ciążowy niestety:no: Został mi po Zuzi, schudłam ponad 12 kilo, ważę tyle co przed pierwszą ciążą a brzuszek został:wściekła/y:. Ale jest twardszy i już go wciągać nie mogę:-D

Zachcianki tez mam na kwaśne, ostatnio przegryzałam śledzie czekoladą:szok:

Gratuluje szczęśliwym mamusiom które już widziały swoje maleństwa na USG a za pozostałe trzymam kciuki. Ja też mam jutro,mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:

reklama
hehe no w sumie to juz zaraz 3 miesiac bedzie .... :)

eh a jak ciezko mi sie spi zadna pozycja nie jest wygodna jedynie na plecach nic mnie nie uwiera ale za to na plecach nie dam rady zasnac heheh :)

Załączniki

• P30-03-09_16.19[03].jpg
    P30-03-09_16.19[03].jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 49
  • P30-03-09_16.19[04].jpg
    P30-03-09_16.19[04].jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Do góry