Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale w normie, a widzę, że dzieciaczki dziewczyn ważą więcej :-)

i to wielkim! to ma być lekarz? ja rozumiem wszystko - lekarz też człowiek, może miała zły dzień, ale to nie powód, aby tak odnosić się do pacjentki! do matki, która tak dużo już przeszła i martwi się o maleństwo! Może tak lepiej się wybrać do lekarza copostaram sie dziubasku :-) narazie jest kiepskawo :-( ale mysle pozytywnie

Nie przejmuj się mój aniołek przekręca się tak cały czas, lekarz się śmieje, że jedno usg jest głowką w dole, a drugie ush i w poprzek, potem 3 tygodnie temu znowu główką w dół, a od dwóch dni czuję go znowu w poprzek i w poniedziałek lekarz znowu będzie się śmiałJestem na 99% pewna, ze mój "malec" wczorajw nocy się przekręcił :-( z pozycji podłużnej na poprzeczną! Ja nie wiem po co on to zrobił, bo przecież przy jego gabarytach to jest mu juz bardzo niewygodnie w ten sposób...
. Mały ostatnio coraz bardziej szaleje, albo ma tam niej miejsca i ja bardziej to czuję. Dzisiaj normalnie w jednym boku wystawała mu twarda główka. Cudowne uczucie....
chyba est największy ze wszystkich :-( ciekawe czy jak się urodzi to tez będzie taki wielki...