Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
klaudzia a powiedz jaki smak zakupiłaś ??
bo ja przed chwilą po niego byłamale przez zagapienie wzięłam ten różowy annised ... i pachnie mi jak anyż...ale jescze nie próbowałam jak się przełyka....
a mogłam wziąść peppermint![]()

smakuje poprostu fuuujjj ale wazne ze pomaga a na buteleczce pisze tak jak na Twojej "anissed" tyle ze ja wyboru nie mialam, bo dostalam w aptece przez receptce bo mialam za darmo wtedy...Dziewczyny, jak ten czas szybko leci! Przecież niedawno jeszcze byl kwiecień, marzec, sam początek ciąży, a teraz wkraczamy już w 8 miesiąc! Za jakieś 2 miesiące będziemy chwalić się swoimi pociechami, opisywać porody i podziwiać nasze maluchy...
U mnie też było w piątek niefajnie.........
Wylądowałam w szpitalu ....
Byłam w domu w toalecie zrobiłam siku i zaczełam zakładac spodnie.
Nagle poczułam taki okropny ból w prawej pachwinie-na bank Malwina mi w cos przyfasoliła a w co to sie okazało dopiero później (mała od 2 miesięcy jest w położeniu miednicowym).
....................
nienawidze anyzu, a sam wyglad gavisconu przypomina mi krede rozpuszczona w wodziestoi u mnie w domu, ale nie odwazylam sie sprobowac, jak juz naprawde musze to biore rennie