Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to trochę uciążliwe, bo jeśli skończył z tym to co spowodowało że znów zaczął. Tymbardziej tyle kasy. sama rzucałam długo i go rozumiem. Też ukrywałam to przed swoim M. i nie raz były o to straszne awantury dlatego dla świętego spokoju rzuciłam. Ty mam nadzieję że też tego nie przemilczysz i powiesz mu do słuchu. Tymbarziej jeśli obiecał sam z siebie że nie będzie palił.Mam niesamowitego doła... Mój mąż znowu zaczął palić, fakt że po kryjomu, ale pali... Czuję to na odległość. Oddala się przy tym ode mnie z dnia na dzień, bo wstydzi się tego co robi i mojej reakcji na to... Płakać mi się chce... :--
-( Tym bardziej, że teraz to kosztuje od cholery i troche a nas nie stać na wydanie 300 zł miesięcznie na puszczenie "dymka". Tym bardziej, że niedługo już muszę zacząć opłacać uczelnię...
chciało ci się robić tylko 15?? Ja jak robie to już od razu hurtowo ok 50 żeby było co zamrozić, bo mój M to sam na obiad zje z 6.A ja dziś już zrobiłam 15 krokietów z kapustą i grzybami. Rodzice nas obdarowali, więc jakoś grzyby musiałam przerobic (trochę tego było). Zamrożę i będą na chrzciny. Jeszcze z 15 z mięskiem i bedzie prawie dla każdego
![]()
hehe spoko spokoNo, urządzimy im świąteczny lansikSame też dojdziemy już do siebie po porodach i też się wylansujemy;-) co by mężom się podobać
![]()
ja już się nie mogę doczekać.... 

wszystko mnie wkurza i z chęcią to bym się popłakała....
już nakrzyczałam na mojego D za nic.... no ale nie pomogło....