reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Nawet nie chcę mysleć jak będzie sie nade mną pastwił. Ostatnio jak u niego byłam pogadaćo oblanych egzaminach, to wywnioskowałam, że nie mam taryfy ulgowej ;/
Ale trzeba byc dobrej myśli!

reklama
natalunia też uważam, że powinnaś z mężem porozmawiać. tu faktycznie chodzi o zdrowie, już pal sześć ta kasę. u mojego taty podejrzewali raka płuc (palił 2 paczki dziennie), raka co prawda wykluczyli, ale ma inne problemy z płucami! ograniczył palenie, chociaż nie rzucił zupełnie i też się na niego wkurzam, bo ma dopiero 54 lata!
mam nadzieję, że Twój mąż zrozumie, że to palenie niczemu dobremu nie służy

oglądałam przed chwilą Dzień Dobry TVN i bylo w nim o super prezentach dla dzieciaczków: Bukiet dla bobasa - prezent dla przyszlej mamy i dziecka

Luuuzna, trzymam kciuki za egzamin :tak:
widziałam. Super! Te bukiety zwłaszcza mi sie podobają. Cudeńko takie pozwijane czapeczki i skarpeteczki. Mógłby mi ktoś taki sprezentować :-)

widzialam tez ale za tort z 18 pieluch i tetrowej jednej niecale 100 zl :o hehhe :)
aaa tam komplet ubranka jeszcze nei zauwzazylam :)
no właśnie u nas to jest okropnie drogie, a na ebayu jakis czas widziałam te torty to naprawdę tanie były, zwłaszcza, ze były bardzo róznej wielkości

dziewczyny a jak idzie poznać czy się obniża czy nie??
bo ja nie mam pojęcia czy mój jest obniżony czy jeszcze nie....:sorry:
Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.
A jeszcze przypomniało mi się, ze obnizony całkiem brzuch jest wtedy gdy pod piersiami mieści nam się cała dłoń. Mi brakuje jeszcze 1 palec.

z tym rzucaniem palenia to wcale nie jest takie łatwe, jeszcze pamiętam :cool2: z dumą nie palę od 1,5 roku.

Natalunia - chyba nie to jest najgorsze, że pali, tylko to, że robi to po kryjomu... ja tak robiłam w pierwszej ciąży, i strasznie się wstydzę jak sobie przypomnę, zwłaszcza, że potem się okazało, że i tak wszyscy wiedzieli :zawstydzona/y: czułam się jak oszustka, i na dokładkę słabeusz - nałóg był silniejszy ode mnie.

Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.
A jeszcze przypomniało mi się, ze obnizony całkiem brzuch jest wtedy gdy pod piersiami mieści nam się cała dłoń. Mi brakuje jeszcze 1 palec.
z kciukiem czy bez?

reklama
Hej!
3dni mnie na bb nie bylo, a teraz staram sie nadrobic wszystkie zaleglosci, ale pewnie zajmnie mi to 3kolejne dni:/
Poczytalam co u Was, ale wybaczcie, ze nie odpisze kazdej z osobna...
Ja po imprezie 5rocznicowej, bylo fajnie, troszke nawet tanczylam(ale nie za duzo bo cala rodzina mnie pilnowala), ale rocendrola wywiajalam;) Wrocilismy bardzo zmeczeni, w dodatku synek mi sie pochorowal, meza lapie przeziebienie od tygodnia i chyba ja jestem w najlepszej kondycji...
Milego dnia e-ciotki :)

Do góry