Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widziałam. Super! Te bukiety zwłaszcza mi sie podobają. Cudeńko takie pozwijane czapeczki i skarpeteczki. Mógłby mi ktoś taki sprezentować :-)oglądałam przed chwilą Dzień Dobry TVN i bylo w nim o super prezentach dla dzieciaczków: Bukiet dla bobasa - prezent dla przyszlej mamy i dziecka
Luuuzna, trzymam kciuki za egzamin![]()
no właśnie u nas to jest okropnie drogie, a na ebayu jakis czas widziałam te torty to naprawdę tanie były, zwłaszcza, ze były bardzo róznej wielkościwidzialam tez ale za tort z 18 pieluch i tetrowej jednej niecale 100 zlhehhe
aaa tam komplet ubranka jeszcze nei zauwzazylam![]()
Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.dziewczyny a jak idzie poznać czy się obniża czy nie??
bo ja nie mam pojęcia czy mój jest obniżony czy jeszcze nie....![]()
z dumą nie palę od 1,5 roku.
czułam się jak oszustka, i na dokładkę słabeusz - nałóg był silniejszy ode mnie.z kciukiem czy bez?Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.
A jeszcze przypomniało mi się, ze obnizony całkiem brzuch jest wtedy gdy pod piersiami mieści nam się cała dłoń. Mi brakuje jeszcze 1 palec.