Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi po nocy opuchlizna z nogi zeszla.....no i cale szczescie
poza tym nie najgorzej....tak sobie mysle, ze to wstawanie tyle razy na siusiu to taki trening co bysmy byly przyzwyczajone jak sie maluchy urodza do nocnego wstawania....:-)
Ja miałam koszmarny wieczór i noc :-( zgaga, pieczenie za mostkiem, kłopoty z oddychaniem, kłucie brzucha, jednocześnie z tępym bólem, brzuch twardy jak kamień jakby pozostający w jednym ciągłym skurczuno koszmar.. Wytrzymam jakoś do 24.10, ale dłużej - odmawiam!
a to pewnie dlatego że mysle o sobotnim malowaniu i szykowaniu kącika dla Dzidziulka:-):-):-)

i narzekałam dalej...

pychotka!Laseczki
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za życzenia :-):-):-)
Ciacho i drinki (bezalkoholowe rzecz jasna) dla wszystkich!!
nie schizuj! Wszystko będzie dobrzeja też wypadłam, chociaż i tak się dużo nie udzielałam, u nas w miarę ok, jestem zmęczona tą cukrzycą ciążową, teraz doszła anemia, a w dodatku wczoraj na USG dowiedzieliśmy się, że mała jest dwukrotnie owinięta pępowiną, no i trochę schizuję teraz, na szczęście już nie długo zostało, mam nadzieję, że będzie dobrze
Wam też życzę wszystkiego dobrego, pozdrawiam