Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to trzeba zarosnąć cyba i mu się pokazaćtylko trzeba miec jeszcze faceta ktory chce pomoc ogolic... moj jakos sie do tego nie pali...![]()
wtedy może zareaguje
;-)no pamiętam jak moja bratowa 1-wszy raz poszła "do golenia" na porodówkę...mi jak odeszły wody to poszłam się umyć zadzwoniłam po męża który przyjechał wygolił mnie i dopiero do szpitala a tam pani położna mi powiedziała że nie musiałam tego robic sama bo ona się tym zajmuje poza tym nie trzeba tak na zero tylko tam na dole gdzie ewentualne cięcieale ja chyba jednak wole załatwić to w domu
to jeszcze jedno pytanko... bedziecie golic wszystko czy tak jak pisala luandzia tylko tam gdzie mozecie byc ciete?????? Przepraszam za szczerosc ale nie umialam tego inaczej okreslic... heh
oby nie szczypało i nie swędziało jak będzie rosłoJa całą. Wolę tak, to będzie higienicznej w połogu.
Pathanka, u nas jeszcze czekamy na meble do pokoju córki.

Bura nie wysilaj się...Cześć baby! Wstałam na sekundę, bo zaczynam przyrastać do łóżka. Na razie u mnie bez zmian, ciągle jestem w trójpaku i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakiś czas! Postaram się wkrótce napisać coś więcej, ale na razie zmykam, bo zaczyna mnie boleć brzuszek. Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Cześć baby! Wstałam na sekundę, bo zaczynam przyrastać do łóżka. Na razie u mnie bez zmian, ciągle jestem w trójpaku i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakiś czas! Postaram się wkrótce napisać coś więcej, ale na razie zmykam, bo zaczyna mnie boleć brzuszek. Pozdrowienia dla wszystkich!!!