Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie martw się. Wszystko będzie dobrze!zaraz chyba mnie tu zlinczujecie ale tak się stresuje tą obroną i faktem że tyle godzin będę musiała jechać do Wa-wy (nie mówiąc o tym że moje Zuzia właśnie dostała 9 zastrzyk i strasznie płakała a ja z nią) że wysłałam męża do sklepu po papierosy i wypaliłam półod prawie trzech lat ani grama alkoholu nie mówiąc o papierosach bo albo byłam w ciąży albo karmiłam a tu takie coś
ale normalnie już wariuje nic nie wchodzi mi do głowy czytam coś dziesięć razy i nic z tego nie wiem
![]()
zaraz chyba mnie tu zlinczujecie ale tak się stresuje tą obroną i faktem że tyle godzin będę musiała jechać do Wa-wy (nie mówiąc o tym że moje Zuzia właśnie dostała 9 zastrzyk i strasznie płakała a ja z nią) że wysłałam męża do sklepu po papierosy i wypaliłam półod prawie trzech lat ani grama alkoholu nie mówiąc o papierosach bo albo byłam w ciąży albo karmiłam a tu takie coś
ale normalnie już wariuje nic nie wchodzi mi do głowy czytam coś dziesięć razy i nic z tego nie wiem
![]()

Pewnie przez caly weekend bedzie ciszapatrze cisza na wieczor zastala![]()

Pewnie przez caly weekend bedzie cisza![]()

poza tym, przez ta operacje nie moze pracowac, a wiec ciezko z kasa i wiekszosc wydatkow na mojej glowie.
jutro mi przejdzie