Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zglosilam,ze jestem w ciazy to wyslali mi list, ze nalezy mi sie 39 macierzynskiego od nich, w czwartek bylam w pracy i przez przypadek zupelnie powiedzieli mi ze ktos sie pomylil i jednak mi sie nie nalezy bo za krotko dla nich pracuje i zebym sie ubiegala od rzadu jak chce, tylko, ze moj macierzynki powinien zaczac sie za tydzien i to jest poprostu nawet niemozliwe zebym zdazyla to zalatwic w tydzien zwlaszcza ze potrzebuje do tego kwitek od nich ktorego mi nie dali.....wiec zamierzam walczyc zeby placili mi chorobowe do terminu a nie 4 tyg krocej zebym miala chociaz mozliwos zalatwic to macierzynskie od rzadu i nie zostala bez rzadnego dochodu bo to z ich winy bo mnie zle poinformowali, ze juz nie wspomne ze nawet nie mieli zamairu tego skorygowac i gdybym tam akurat nie pojechala to bym nic nie wiedziala do czasu az powinnam dostac kase a by jej nie bylo..... normalnie szkoda gadac!!!!!!!!!!!!!katrenki
A o co tak naprawdę chodzi? Tzn dlaczego wcześniej nie było problemu a teraz nagle okazuje się ze ten macierzyński ci się nie należy? W czym rzecz?
a jak dlugo u nich pracowalas, zanim dowiedzialas sie o ciazy? i kiedy cih o tym poinformowalas? najlepiej w tygodniach, jak pamietasz.jak zglosilam,ze jestem w ciazy to wyslali mi list, ze nalezy mi sie 39 macierzynskiego od nich, w czwartek bylam w pracy i przez przypadek zupelnie powiedzieli mi ze ktos sie pomylil i jednak mi sie nie nalezy bo za krotko dla nich pracuje i zebym sie ubiegala od rzadu jak chce, tylko, ze moj macierzynki powinien zaczac sie za tydzien i to jest poprostu nawet niemozliwe zebym zdazyla to zalatwic w tydzien zwlaszcza ze potrzebuje do tego kwitek od nich ktorego mi nie dali.....wiec zamierzam walczyc zeby placili mi chorobowe do terminu a nie 4 tyg krocej zebym miala chociaz mozliwos zalatwic to macierzynskie od rzadu i nie zostala bez rzadnego dochodu bo to z ich winy bo mnie zle poinformowali, ze juz nie wspomne ze nawet nie mieli zamairu tego skorygowac i gdybym tam akurat nie pojechala to bym nic nie wiedziala do czasu az powinnam dostac kase a by jej nie bylo..... normalnie szkoda gadac!!!!!!!!!!!!!
a co to za tlumaczenie, ze nie zauwazyl,ze ty w ciazy? to co, w normalnych to mozna walic bez niczego? nie bede wypowiadac swojej opinii na temat murzynow, bo do tej pory to tylko jedna dziewczyne szanuje,a co mysle o reszcie nadaje sie tylko do piiii.piiiiii.piiiii owania
a ocpunach to juz wogole.Witajcie))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.
klaudzia, dobrze mu powiedzialas!a co to za tlumaczenie, ze nie zauwazyl,ze ty w ciazy? to co, w normalnych to mozna walic bez niczego? nie bede wypowiadac swojej opinii na temat murzynow, bo do tej pory to tylko jedna dziewczyne szanuje,a co mysle o reszcie nadaje sie tylko do piiii.piiiiii.piiiii owania
a ocpunach to juz wogole.
Gratulacje!!!
Klaudzia, niestety ludzi nie zmienisz. W Polsce też jeżdżą jak chcą... Najbardziej podobało mi się w Holandii. Wszyscy przestrzegają przepisów i nie ma wypadków.
Witajcie))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.
:-)

no i tak stałam pół godziny na drodze i sobie czekałam na zbawienie