Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję!!cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
Madre dziewuchy z Was 
gratulacjecześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
A ja znowu czuje jak mam caly czas napiety brzusio...i wtedy moje samopoczucie jest nedzne bo sie zamartwiam...
A ja byłam u lekarza pokazać moje spuchnięte stopy i powiedział mi, że nogi mam trzymać w górze, mniej pić i jeść magnez.
Witajcie))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.
cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)

no i teraz to sie przerazilam dopiero, bo w koncu uswiadomilam sobie co mnie znowu czeka
i jak ja moglam sie w to wpakowac ;-)