Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natalunia ja tez tak mam, zwłaszcza jak chce sie podniesc z lozka. Takie dziwne uczucie, tak ze jak mi sie tak robi to musze polozyc sie z powrotem i probowac podniesc z innej pozycji. Takie dziwaczne skorcze. Ale to jeszcze da sie przezyc, najgorsze to dla mnie te wieczorne charce mojej dzidzi w brzuchu. Tak mi sie wierci ze nie moge usnac, wogole mnie nie oszczedza. A w nocy jak sie przebudze na siku, to tez juz mam po spaniu, bo ona tez sie przebudza razem ze mnai na nowo mi kopniaki wali, a i czesto doklada jeszcze czkawke!
![]()
Ale wtedy przynajmniej sobie mysle ze ona tam zdrowa i silna siedzi. Moj maz tylko mowi ze biedulce ciasno juz i musi sie troche porozpychac. A mnie to nie chce pozalowac![]()
No wlasnie, to cos jak skurcz, ale tam w srodku przy jajniku.
no ja do fryzjera tez chce isc zeby po porodzie nie latacA ja w końcu wybieram się do swojej fryzjerki w środę zrobić sobie odrosty (pasemka) już nie mogę się doczekać, bo strach w lustro patrzeć. Teraz mi starczy do porodu
.
Gratulacjecześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
ja po tych bolach tez jestem w szoku i nie chce juz porodupathanka i luandzia 1 gratulacje!
kasiiula wlasnie mi tak przez glowe wczoraj przeszlo, ze to moga byc skurcze przepowiadajace. Jak juz lezalam wieczorem w lozku to juz czulam takie normalne deliktne skurcze z lewej stronyno i teraz to sie przerazilam dopiero, bo w koncu uswiadomilam sobie co mnie znowu czeka
i jak ja moglam sie w to wpakowac ;-)
nam teraz mozna spac gdzie chcemy i o ktorejLuandzia, gratulacje!!!
Madziek, właśnie przy opuchliźnie trzeba duuużo pić wody niegazowanej. Ograniczać do minimum soki i napoje gazowane. No i wcinać jablka - zapobiegają zatruciu ciążowemu. No i są moczopędne.
Ja dzisiaj od rana jestem nieprzytomna... Wczoraj zasnęłam o 20... Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że przyjechali do nas znajomi, a jak tak w trakcie rozmowy przysnęłam. Kiedy głowa opadła mi na ramię mojego Ł, zaprowadził mnei do sypialni i obudziłam się dopiero dzisiaj. Ale obciach....Sama zaprosiłam znajomych, bo dawno się nie widzieliśmy i taki numer wycięłam....
Witajcie dzisja rano Moja sisotra obudziła mnie takimi slowami:
.(I dorazu kazał wam przekazać)
''Dzisiaj o godz.5.50 Bóg zesłał nam pięknego Aniołka Kordiana Mateusza ,który jest jak narazie w inkubatorku ,waży 2500 i 48cm.dł.!Jest przepiękny a my przeszczęśliwi! urodzony SN!
oczywiscie jagodka was pozdrawia i trzyma kicuki!!!!!!
Ja tez pozdrawiamSzczesliwa Ciocia
u mnie tez padało w nocy teraz slonko swieci jest fajnie i przyjemnie wreszcie troche chłoduhej
u mnie całą noc padało wreszciea teraz przestało, i się rozpogadza, słoneczko świeci :-) chyba po to, żeby mi się przyjemnie do diabetologa jechało
miłego dnia !!
moze to główka malenstwa wpija ci sie ehehe bo ja tak mam np jak dotykam brzucha z gory i niechcacy wcisne w dol to czuje jakna dole boli bo glowka pcha w dol wtedyDzisiaj miałam coś dziiwnego. Jak wchodziłam po schodach, poczułam nagle taki ucisk, kłucie ( nie wiem jak to nazwać) w środku na wysokości wzgórka łonowego. Tak w sumie bliżej początka brzucha. I miałam to dzisiaj drugi raz... Macie coś takiego?
ładnie się przejasniło ale i tak drogi do Wa-wy ci badzo współczuję. Ja właśnie wróciłam. Od piastowa wszystko stoi, na poznańskiej to samo już przy wjeździe do Ożarowa. Nawet pipiduwy takie jak Żbików totalnie zakorkowane :-( ludzie chyba się deszczu wystraszyli i wszyscy auta powyciągali bo cos sttrasznego dosłownie. Do IMiD jechałam 2 godzinyhej
u mnie całą noc padało wreszciea teraz przestało, i się rozpogadza, słoneczko świeci :-) chyba po to, żeby mi się przyjemnie do diabetologa jechało
miłego dnia !!
a wracałam 40 minut, ale w tamta stronę nadal wszystko stoi.Dudziakowa gratulacje!!!!!!!!
No to teraz pewnie zacznie sie hurtowo......:-) Strasznie jestem ciekawa kto bedzie nastepny....![]()