Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Iza, mamy podobne brzuchyja w ogóle przestałąm móc chodzić :-( przejdę 10 m i nie moge dalej.. brzuch twardnieje, mam jakieś klucia i zadyszkę... w ogóle ten brzuch jakiś taki za wielki i za nisko mi się wydaje, jak porównuję z Waszymi![]()
. I ja też czuję że nic mi nie wychodzi, nawet siedzi mi się ciężko
. A chodzić nie da rady - jak u Ciebie
No to teraz będziesz latać za tym małym chodzikiem
Musze sie pochwalić że mój mały syneczek w końcu chodziA z malutka wszystko dobrze, ale lekarze nie daja mi szans na doniesienie do terminu...
gratuluje, no to ładnie w 11 miesiącu pięknie, a czemu malutka nie posiedzi do terminu?wiesz, całkiem możliwehmm.... może jesteś w ciązy ?![]()
ja w ogóle przestałąm móc chodzić :-( przejdę 10 m i nie moge dalej.. brzuch twardnieje, mam jakieś klucia i zadyszkę... w ogóle ten brzuch jakiś taki za wielki i za nisko mi się wydaje, jak porównuję z Waszymi![]()
IzaBK u mnie tez brzuszysko niziutko. Damy radę :-) Choć jak czytam, że dziewczyny już się rozpakowują to mnie strach coraz większy bierze![]()
Iza, mamy podobne brzuchy. I ja też czuję że nic mi nie wychodzi, nawet siedzi mi się ciężko
. A chodzić nie da rady - jak u Ciebie
![]()

ja rodzę 25 X bo to też moje ur.:-) staram się dorównać Tobie, multirekordzistko forumowa ;-) mój brzuch jest tak wielki, że obcy ludzie mnie pytają, jak długo po terminie jestem![]()