Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to jak to? teraz nikt na urodziny wnusia nie dostanie???24 października to pierwszy termin, który łączy w sobie trzy warunki konieczne:
1. donoszona ciąża, czyli 38 tc, 2. początek "skorpiona", 3. sobota. Ostatni warunek jest mojego męża...![]()
Terminami z uSG się nie sugeruję![]()
Generalnie zawsze rodziłam tak jak chciałąm - synek w urodziny mojego Taty, córa w urodziny mojej Babci... teraz też się uda, byle cukrzyca mi nie przeszkodziła..

kilolek uśmiałam się z Twojej metody ;-) próbowałam wyobrazić sobie mnie i mojego M uprawiających seks na schodach 10-cio pietrowej klatce schodowej;-)Jest taka metoda 3xS czyli schody, sex, schody. Ponieważ poprzednim razem nie pomogło stwierdziłam,z e teraz trzeba metodę zmodyfikować - może sex na schodach pomoże :-)
pierwsza myśl jaka mi do głowy przyszła po przeczytaniu tego co napisałaś to to, ze ty chcesz na kolanach po tch schodach chodzić haha :-) az musiałam jeszcze raz przeczytaćja chyba musze wymyslic jakas innna metode bo z tym seksem to ciezko...za duza jestem i poprostu niewygodnie....ale schody moze uskutecznie chociaz wtedy bola mnie kolana i mam straszna zadyszke....ale jestem zalosna....
![]()
ty to masz wyobraźniępierwsza myśl jaka mi do głowy przyszła po przeczytaniu tego co napisałaś to to, ze ty chcesz na kolanach po tch schodach chodzić haha :-) az musiałam jeszcze raz przeczytać
ja pare razy tak miałam i okazało się to rozwodnionymi upławamileże na łóżku, ogladam stronki na internecie a tu agle mokro pod tyłkiem ... patrze, wacham .. bez koloru, bez zapachu, dwie plamy na przescieradle ... wody mi odchodzą czy co? żadnych skurczy nie mam....