Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jak ty sobie dajesz z tym rade? pamietam,ze mialam to chyba raz czy dwa na poczatku ciazy, gdzies w 3 mies, trwalo okolo dnia czy dwoch?Mam podobnie od poczatku ciazy. I tak samo bylo w pierwszej. Cos na gust rwy kulszowej. Czasami mam wrazenie ze zaraz sie przewroce, taki bol mnie lapie w posladku i udzie![]()
), niby jest lepiej, ale takze od pol godz wspomagam sie termoforem.wiem wiem!!! dla tego pytalam sie czy chodzi o porod!!!(o wczesne skurcze przed porodem a nie o terazTak, ale jak masz skurcze za szybko, czyli np dzisiaj, a termin na listopad, to bierze sie nospe. Ja bralam z Julia w grudniu 4 no-spy dziennie z zalecenia lekarza. Bo mialam male rozwarcie (i tez prawdopodobnie przez ta anemie)
) moja siostra brala calutka ciaze leki na podtrzymanie ciazy nospe, zastrzyki i cala mase takich rzeczy az wiem o tym wszystkim za dobrze gdyby nie te leki nie byloby teraz jej corci
to joasia urodzona w sierpniu tego roku w 33 i 4 dni nasz maly cudek bardzo dzielna dziewczynka, siostra krwawila cala ciaze miala 50 % szans.....czyli nospa tylko teraz, a potem juz nie? t o do ktorego tyg mniej wiecej?

Hej ja mam pytanko nie mam sie kogo zapytac bo polzona mam za tydzien a i tak powie mi ze to normalne w ciazymacie moze takie nieprzyjemne klucie nie wiem jak to opisac nisko jakby w srodku nie wiem w szyjce czy pochwie
trwa to po kilka sekund i powtarza sie takimi seriami ze dwa razy dziennie i mam wtedy tez takie uczucie jakym miala sie zesikac chociaz sikalam nawet minute wczesniej
musze wtedy powoli isc straszne uczucie nie wiem co to moze byc
takie ostre klucie
![]()

Ja proponowałabym się zaopatrzyć jesli masz możliwość (chociaż żeby ktoś nawet w liście przysłał z Pl)dziewczyny z uk, czy wy bierzecie albo macie zamiar brac nospe na skurcze czsy tylko jak tu zalecaja paracetamol? niewiem,czy mam sie zaopatrzyc, poki czas

Ja proponowałabym się zaopatrzyć jesli masz możliwość (chociaż żeby ktoś nawet w liście przysłał z Pl)
W Irlandii tez tylko ten paracetamol przepisują na wszystkie dolegliwości
Tak więc kupiłam no spe za wczasu, ale nie biorę regularnie, tylko jak cos się dzieje i zazwyczaj po jednej przechodzi na dłuższy czas..![]()