• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

anadri
A cóż to wymyśliłaś męzulkowi na urodziny powiedz :happy:
Zawsze mam problem z tymi "męskimi prezentami"... ;-)

mary telefon komorkowy mu kupilam.
na szczescie zareagowalpozytywnie, tylko ciagle sie pyta " czy ty to dobrze wszystko przeliczylas? zebysmy z torbami nie poszli" ;-)

CZY WASZE DZIECIATKA WYDAJA JAKIES DZWIEKI? BO MOJ DZIS STRASZNIE HALASUJE! JAKBY CIAGLE PIERDZIAL, PRZELEWAL SIE, I SKRECAL MI JELITA. DZWIEK WYDOBYWA SIE Z MACICY TAM GDZIE MALY MA PUPKE I PLECKI. nie wiem co to jest, ale troszke mnie to niepokoi ...

Ostatnia edycja:
reklama
ostatecznie to i tak dobrze, ze wyszedl ta dziurka a nie druga....:-D:-D:-D

Pianistka- moja dzidzia tez teraz sie rusza zupelnie inaczej niz wczesniej wiec to raczej normalne poza tym nie zawsze jest tak samo aktywna...czasem wiekszosc dnia spi, czasem wariuje i przeciagsa sie pod skorka jak by pepkiem chciala wyjsc wiec nie denerwuj sie za bardzo....

co do ruchow to jak wczoraj zobaczylam ten filmik to myslalam, ze padne....
Maxior :: Energiczne dziecko w łonie matki
mój tak się rusza!!!!!! :-)tylko przez cąly czas! Nie muszę go ręką pobudzać - namawiać by sie ruszył. Sam tak szaleje z jednej strony na drugą. Aż żaluję, ze nie mam kamery :-(

Wiadomość od KaśkiK: "Jestem totalnie załamana :-( na siłę wstrzymują mi poród wszystko mnie boli wiem że dla dziecka ważny każdy dzień ale nie spodziewałam się takich męczarni " :-(:-(:-(
biedna Kasia!!

Moze to organizm stara sie nabrac energii przed wysilkiem...w koncu mi juz 4 tyg zostaly...niw wiem, ale ostatnie kilka dni sie tak czuje....
w kazdym razie zawsze to jakas wymowka...;-)

reklama
ja jakoś nie czuję żeby TO się zbliżało...:sorry:
nie wiem czy powinnam coś czuć tak za bardzo...
ale zdaje mi się że moja dzidzia to chciałaby tam posiedzieć jeszcze z kilka dobrych miesięcy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry